5 favorieten van de week
Lifestyle

5 favorieten van de week #90

#1

Brocante sfeer - 5 favorieten van de week #90

Een detail van een hoekje in onze woonkamer. Het doet mij denken aan een mooi Frans landhuis met uitzicht op olijfboomgaarden, de zon die schijnt, lunchen onder de lindebomen en de geur van lavendel die in een briesje voorbij zweeft….het zou zo mijn boek kunnen zijn!

#2 Koningsdag vierden wij vanuit de tuin met de kleurrijke bloemen. Gelukkig was het mooi weer en we hebben de hele middag in de tuin genoten van de zon, hapjes en drankjes.

Kleurrijke tuin - 5 favorieten van de week #90

#3 Boek: Die vakantie in Frankrijk – Sue Moorcroft

Een zomer in de Franse Provence met haar familie lijkt Leah heerlijk, tot zich tussen de vakantiegangers ook drie tieners met twee liefdesaffaires, een scheidend echtpaar en een onverwachte zwangerschap aandienen. Dit is niet de ontspannen vakantie die Leah Beaumont in gedachten had, maar ze zal het ermee moeten doen. En dus reist ze naar Frankrijk in haar eigen Porsche Cayenne, terwijl haar familieleden volgen in hun Pink-Pig bus (jazeker, het busje is roze).

Sue Moorcroft Die vakantie in Frankrijk 1 300x460 1 - 5 favorieten van de week #90
Leah vervult de rol van gesprekspartner, kok en afwasser, maar fungeert ook als bliksemafl eider voor de huwelijksperikelen van haar zus. Het lijkt erop dat dit een “holiday-from-hell’ gaat worden, maar Leah blijkt een sympathieke en energieke vrouw te zijn die op haar best is als het tegenzit. Zij houdt de boel draaiende als alle anderen vol zijn van hun eigen emotionele problemen. Tussen alle tumult in de prachtige en zonnige lavendelvelden wordt Leah afgeleid door een aantrekkelijke piloot die zijn gîte aan het opknappen is…

#4 Deze prachtige vaas (Fidrio) zag ik vorig weekend bij het tuincentrum en heeft mijn man mij later mee verrast! De vazen zijn in verschillende uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar en ik word er helemaal vrolijk van!

Fidrio vaas - 5 favorieten van de week #90

#5 Ik werd geinspireerd door de nieuwe Zara Home collectie ‘Writing from Hydra’. Een serene rust met mooie vergezichten en je voelt de rust van de foto’s afkomen. En schrijven met zulk prachtig uitzicht is ook zeker geen straf 🙂

Writing from Hydra - 5 favorieten van de week #90

Artikelen die deze week zijn verschenen

Een aantal veranderingen in ons interieur

Boek update: hoe staat het er nu mee?

Bon weekend!

10 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: