5 favorieten van de week
Lifestyle

5 favorieten van de week #9

#1 Fijn detectives kijken. Ik kan daar zo van genieten. We kwamen erachter dat we het laatste seizoen van Agatha Christies Poirot nog niet hadden, dus deze hebben we besteld en zijn we begonnen met kijken.

9200000041018150 - 5 favorieten van de week #9

#2 Deze foto nam ik voor een artikel op mijn blog en deze doet het ontzettend goed op Pinterest. Leuk om te zien dat ik mensen mag inspireren met mijn fotografie.

Pib vaas Eva e1549017331130 - 5 favorieten van de week #9

#3 Dagje Utrecht. Vorige week zaterdag gingen mijn man en ik een dagje naar Utrecht. In deze post kun je mijn fotoverslag zien.

 

#4 Dit tasje zag ik laatst bij Steps. Ik vond deze ronde tasjes vorig jaar al leuk, maar liet de trend aan mij voorbij gaan. Maar nu ik dit tasje zag, begint het toch te kriebelen om deze aan mijn tassencollectie toe te voegen. Dit leuke tasje is ook verkrijgbaar in het rood en in het blauw.

Rond tasje Steps 1024x1024 - 5 favorieten van de week #9

#5 Modeblad uit 1903. Ik verzamel graag oude modebladen en het is altijd een feestje als ik weer een mooie op de kop mag tikken. Ik wil er ook iets meer mee gaan doen op mijn blog, dus stay tuned 🙂

Antiek Frans modetijdschrift - 5 favorieten van de week #9

 

10 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: