5 favorieten van de week
Lifestyle

5 favorieten van de week #89

#1 De tuin vrolijker maken door nieuwe plantjes te kopen! Vorig weekend had ik een shopafspraak gemaakt bij het tuincentrum en we kwamen terug met twee kratten vol vrolijke zomerbloeiers.  Het is zo prettig om weer in de tuin bezig te zijn en deze op te leuken. In onze tuin vind je vooral verschillende soorten lavendel. Zou dat te maken hebben met het boek dat ik schrijf? 🙂

Voorjaarbloeiers 1024x1024 - 5 favorieten van de week #89

#2 Afgelopen tijd heb ik mijn boekenkast opgeruimd en zo vind je nog eens wat. Vooral een stapel boeken die zo naar de kringloop kunnen, maar ook boeken die ik wil herlezen, zoals Villa Vintage door Isabel Wolff. Heerlijk verhaal!

Villa Vintage Isabel Wolff - 5 favorieten van de week #89

Phoebe heeft er altijd van gedroomd om haar eigen winkel met vintage kleding te hebben. Ze zag het al helemaal voor zich, topjes van Vivienne Westwood tussen satijnen jurken en baljurken met lovertjes aan de muur. Nu Villa Vintage eenmaal haar deuren heeft geopend, vindt Phoebe het altijd weer heerlijk als iemand valt voor een mooie jurk uit vervlogen tijden. Hoewel haar droom is uitgekomen, blijft het recente verlies van Emma, haar beste vriendin, Phoebes geluk overschaduwen. Wanneer ze de kledingcollectie van Mrs. Therese Bell opkoopt, raakt ze in gesprek met deze oude Franse dame over een donkerblauwe kinderjas waarvan zij geen afscheid wil nemen. Als Phoebe het oorlogsverhaal achter de jas hoort, blijkt dat de tragiek achter Emma’s dood lijkt op een ingrijpende gebeurtenis uit Mrs. Bells jeugd. Phoebe beseft dat ze haar verleden onder ogen zal moeten komen, en ze neemt Mrs. Bell in vertrouwen… De vriendschap tussen twee vrouwen (de jonge Phoebe en de oude Therese Bell) die allebei vinden dat ze hun beste vriendin hebben verraden, vormt de rode draad door Villa Vintage.

#3 Vorige week heb ik mijn dikke truien opgeruimd. Ik ben zo klaar met de winterkleding en ben toe aan vrolijke lichte kleurtjes, zoals deze blouse (Opus). 

Voorjaars blouse - 5 favorieten van de week #89

#4 We hebben een aantal kleine veranderingen aangebracht in ons interieur waar ik zo blij mee ben! Binnenkort zal ik deze veranderingen delen op mijn blog maar deze foto is alvast een voorproefje 🙂

Kussen interieur - 5 favorieten van de week #89

#5 Er is een nieuw parfum van Narciso Rodriguez, Musc Noir, met topnoten van pruim, hartnoten van heliotroop en muskus en met de basisnoten van suedetoetsen.

narciso rodriguez for her musc noir eau de parfum - 5 favorieten van de week #89

Artikelen die deze week zijn verschenen

Beleef een mooie lente a la francaise

Mediteren aan zee

 

Bon weekend!

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: