5 favorieten van de week
Lifestyle

5 favorieten van de week #88

Het is weer vrijdag en dat betekent een nieuwe 5 favorieten van de week. Voor de afwisseling heb ik vandaag 5 favorieten foto’s die ik met jullie wil delen. Kijk je mee?

Mijn 5 favorieten van de week

#1 Parijs, op een terrasje zitten, rondwandelen…wat kijk ik (en vele met mij denk ik!) naar uit. Deze foto maakte ik tijdens mijn laatste stedentripje naar Parijs in oktober 2019… het lijkt alweer zo lang geleden. Gelukkig maak ik altijd heel veel foto’s en deze bekijk ik dan ook regelmatig om even op afstand terug te zijn in de stad die ik zo aanbid.

Weekend in Parijs - 5 favorieten van de week #88

#2 Wat ik heb geleerd is om op tijd een ‘zen’ momentje in te lassen, ook al is mijn to do list lang. Even een kop koffie en bladeren in een mooi fotoboek. Zo doe ik ook meteen inspiratie op! En zeg nu zelf, van dat plaatje in het boek wordt je vanzelf wel zen toch?

Zen moment - 5 favorieten van de week #88

#3 Tijdens het opruimen van de zolder vond ik een poster die we eens in Saint Paul de Vence hebben gekocht. Het kunstenaarsdorp Saint-Paul de Vence is een van mijn favoriete dorpjes in Zuid-Frankrijk en is ook de inspiratie geweest voor het boek dat ik aan het schrijven ben. Gelukkig had ik een passende lijst en heeft de poster een mooi plekje in ons interieur gekregen.

Poster Saint Paul de Vence - 5 favorieten van de week #88

#4  Ik ben nog steeds zo blij met deze loungestoel, die inklapbaar is en ook voor in de tuin gebruikt kan worden. Eerst stond de stoel onder de trap, maar dat vond ik toch zonde en heb ik deze verplaatst naast de salontafel. Veel gezelliger!

Loungestoel - 5 favorieten van de week #88

#5 Vorige week bracht ik een bezoekje aan het tuincentrum en daar stond deze prachtige olijfboom. Wat een beauty! Het bracht me even in fijne Zuidfranse sferen.

Olijfboom - 5 favorieten van de week #88

Artikelen die deze week zijn verschenen

Dagje uit aan de Cote d’Azur: het eiland Ile Saint-Honorat

30 lifestyle tips van de Parisienne #6

Bon weekend!

 

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: