5 favorieten van de week
Lifestyle

5 favorieten van de week #87

#1 Hoe leuk en zomers is deze wikkelblouse (Only)? Leuke details en blauw-wit is perfect voor het lente en zomerseizoen.

Only wikkelblouse 791x1024 - 5 favorieten van de week #87

#2 De nieuwe indeling van mijn kast. Helaas ben ik vergeten om een ‘voor’ foto te maken, maar denk maar aan rommelig, niet handig ingedeeld en daardoor onoverzichtelijk. Ik zocht naar een plek voor de schoenen die ik het meeste draag en een opbergplek voor mijn tassen. Mijn make up heb ik ook een nieuwe plek gegeven. Ik ben heel blij met deze nieuwe indeling.

Kast gebruikt voor schoenen en tassen - 5 favorieten van de week #87

#3 Laatst viel mijn oog op hele bijzondere geurkaarsen van ZaraHome in de geuren tomaat en oregano. Deze wil ik wel een keer proberen!

Geurkaarsen ZaraHome - 5 favorieten van de week #87
@ZaraHome

#4 Boek: Onder de Italiaanse zon door Santa Montefiore

 

Een Italiaanse kookcursus in een Toscaans palazzo heeft verstrekkende gevolgen
Als de achtenzestigjarige weduwe Gracie een advertentie voor een kookcursus in een Toscaans castello ziet, boekt ze de reis zonder aarzelen. Iedereen in het gehucht in Devon waar ze woont is stomverbaasd: Gracie is al veertig jaar haar dorp amper uit geweest. Vooral haar dochter Carina kan haar oren nauwelijks geloven. Om een oogje in het zeil te houden besluit ze mee te gaan, en ze neemt haar eigen zeventienjarige dochter ook mee.

Onder de Italiaanse zon Santa Montefiore - 5 favorieten van de week #87

De drie vrouwen reizen naar het adembenemend mooie stadje Colladoro, waar de mensenschuwe graaf Tancredi Bassanelli om financiële redenen zijn kasteeldeuren heeft geopend voor betalende gasten. Maar Gracie draagt een geheim met zich mee. Een geheim dat zelfs haar dochter niet kent en dat alles te maken heeft met haar impulsieve besluit om naar Italië af te reizen. Terwijl ze zich onderdompelt in herinneringen – aan de liefde die ze verloor en aan de tragedie die haar deed terugkeren naar Engeland – ziet ze dat de magie van Toscane haar dochter en kleindochter ook niet onberoerd laat. Zo herontdekken ze de liefde, voor elkaar, voor het goede leven, en voor die ene…(bron:Bol.com)

#5 Naast een Gabor sneakerliefde heb ik ook een The Hoff sneaker liefde. Sinds ik dit merk vorig jaar in Noordwijk ontdekte, ben ik groot fan. The Hoff snekars bestaat sinds 2016 en bekend om de originele desings (check de voetzolen!) en goede kwaliteit.

Hoff sneaker - 5 favorieten van de week #87

Artikelen die deze week zijn verschenen

18 leuke items voor de Frankrijkliefhebber

3 tips om de perfecte tv-tafel te vinden voor je interieur

Fijn paasweekend!

12 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: