5 favorieten van de week
Lifestyle

5 favorieten van de week #86

#1 Voorjaar in huis met vrolijke bloemen. Ik word zo blij van de narcissen en ander voorjaarsbloeiers. Vooral nu het weer af en toe van zich af laat weten.

Narcissen - 5 favorieten van de week #86

#2 Ik word heel enthousiast bij het zien van de nieuwe voorjaarscollecties waarin de wat wijdere broeken (la Redoute) een prominente plaats innemen. Leuk met een sneaker eronder en zomers met een mooie slipper. Je kunt er alle kanten mee op!

Wijde pantalon 1024x1024 - 5 favorieten van de week #86

#3 Onze lokale supermarkt heeft iets nieuws in het assortiment naast de homemade pizza’s, de padella. Padella betekent pannetje. Een luchtige en krokante bodem met opstaande rand en verkrijgbaar in verschillende variaties zoals de zalm die je op de foto ziet, pulled chicken, Aziatisch, kip pesto etc. Een heerlijk gerecht die erg goed vult!

Padella - 5 favorieten van de week #86

#4 Laatst kocht ik een mooie vazenset met bloemmotief en toen kwam ik ook kussens tegen met hetzelfde motief. Omdat ik het leuk vind om af en toe van kussens te veranderen, leek het me leuk om deze kussens aan te schaffen zodat het bloemmotief terug komt in het interieur. Ook heb ik de kaarsenset aangeschaft 🙂

kussens met bloemmotief - 5 favorieten van de week #86

#5 Boek: Homemade Huisparfum – Lesley Bramwell (te verkrijgen vanaf juli 2021)

Creëer thuis een natuurlijk aroma en goede sfeer. De geur die in je huis hangt, is net zo belangrijk als de kleur op de muren en de meubels. Met geur maak je een ongezellige kamer knus, een koude ruimte warm, en creëer je sfeer voor verschillende gelegenheden. Geur kan verwelkomen, troosten en verleiden. Het boek Homemade Huisparfum neemt je mee door je hele huis en helpt je per ruimte de juiste geur te bepalen. Daarnaast geeft het boek praktische tips om op de natuur geïnspireerde geuren te creëren door zeven essentiële oliën te combineren. Zo maak je in een handomdraai je eigen kaarsen, luchtverfrissers, gedroogde kruiden en geurende bloemen en laat je elke ruimte in je huis heerlijk ruiken.
Homemade huisparfum - 5 favorieten van de week #86

Artikelen die deze week zijn verschenen

Fijn weekend!

10 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: