5 favorieten van de week
Lifestyle

5 favorieten van de week #85

#1 

Vaas met antiek effect 826x1024 - 5 favorieten van de week #85

Als het op interieur decoratie aankomt, ben ik dus gek op vazen. Ik weet niet precies wat dat is, maar in een winkel (fysiek of online) valt mijn blik ook altijd op een vaas. Vaak kan ik mij wel inhouden om weer een nieuw exemplaar aan te schaffen, want waar moet ik ze allemaal kwijt? Maar deze vazen met antiek look (ZaraHome) kan ik niet weerstaan. Mijn idee is om deze vazen onder de overkapping in de tuin te zetten met mooie takken erin.

#2 Zoals zovelen, mis ik het op vakantie gaan, maar helaas is het niet anders. Gelukkig zijn er genoeg boeken die mij even naar een andere wereld transformeren, zoals dit boek van Renee Vonk. Zuid-Frankrijk is een van mijn favoriete vakantiebestemmingen en met deze leuke verhalen, voel ik toch het sfeertje van stille dorpjes, een klaterende fontein, zonnige terrasjes en mensen die jeu de boules spelen.

Kijk Zuid Frankrijk Renee Vonk 640x1024 - 5 favorieten van de week #85#3 We konden al heerlijk genieten van het voorjaar en toen kreeg ik ook meteen zin om een aantal nieuwe kledingitems te kopen. Vorig jaar heb ik mijn kastinhoud rigoreus opgeruimd en nu heb ik een goed excuus om deze weer aan te vullen, wel met een kritische blik overigens. Deze leuke boxy shirt (Opus) komt er in elk geval zeker.

groen boxy shirt dames gobuna opus 803x1024 - 5 favorieten van de week #85#4 Afgelopen weekend kreeg ik weer de kriebels om iets te veranderen aan ons interieur. Ik verplaatste het wijnrek van onder de tv naar onze voorraadkast. Het krukje met boeken zette ik er voor in de plaats neer, maar dat ga ik weer veranderen, wat dat is nog steeds niet naar mijn zin. Ook heb ik de loungestoel, die eerst onder de trap stond (nieuwsgierig, check dan het artikel waarin ik meer foto’s deel van onze nieuwe woonkamer) meer bij het zitgedeelte van de woonkamer betrokken. De stoel zit heerlijk, maar onder de trap is toch niet zo’n gezellige plek 🙂

Loungestoel rotan - 5 favorieten van de week #85

#5 Geitenkaas eet ik volop en laatst ontdekte ik deze geitenkaas toen ik eens bij de Lidl was. Heel zacht van smaak, maar wel erg smaakvol. Een echte aanrader als je net als ik erg van geitenkaas houd.

Geitenkaas - 5 favorieten van de week #85

Artikelen die deze week zijn verschenen

Mijn ultieme Franse gevoel in 6 vragen

Gastblog | Parijs vandaag: Paris Fashion Week

Fijn weekend!

 

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: