5 favorieten van de week
Lifestyle

5 favorieten van de week #80

#1

Droogbloem krans - 5 favorieten van de week #80

In de woonkamer hebben we een brocante luik als decoratie, maar het leek me leuk om er eens wat aan te hangen. Ik kwam deze leuke droogbloem krans (Topgeschenken) tegen. Ik ben een groot fan van droogbloemen zoals je wel kunt merken 🙂

#2 Nadat we de kerstboom hadden weggedaan, vond ik het toch wel erg kaal in de woonkamer. Begin december moest ik ook twee kamerplanten wegdoen, omdat deze het helaas niet meer deden. Ik besloot om de kamerplanten een keer online te bestellen (Bakker.com), gezien dat de lockdown nog wel eventjes gaat duren. De leuke bijzettafeltjes heb ik  ook voor in mijn schrijfatelier gekocht, met bijna dezelfde mandjes, dus deze moesten ook gevuld worden. Zie hier het resultaat! Hoe leuk het er misschien uit ziet, ik was niet heel tevreden met het online bestellen van kamerplanten. De planten waren op zich wel goed verpakt, maar op de doos stond niet aangegeven wat de boven en onderkant was dus de bezorger heeft hier ook geen erg in gehad. Met het resultaat dat de aarde overal maar dan ook overal zat en dat het pannenkoekplantje heel veel blaadjes is verloren en er nogal plat uitziet. Uiteraard heb ik hier een melding van gemaakt.

Update: Inmiddels heb ik een excuusmail ontvangen en is het bedrag van de pannenkoekplant in mindering op de rekening gebracht. Ik ben tevreden over deze goede klachtafhandeling.

Woonkamer

Kamerplanten - 5 favorieten van de week #80

Aloe vera - 5 favorieten van de week #80

Schrijfatelier

Groene kamperplanten - 5 favorieten van de week #80

#3 Opus is een van mijn favoriete kledingmerken en ik heb een aantal truitjes en dit te gekke wollen jasje besteld. Blij mee!

Opus wollen jasje - 5 favorieten van de week #80

#4 Boek: Over dames en tassen – Mylo Freeman

Over dames en tassen - 5 favorieten van de week #80

Nooit wijkt hij van haar zijde. Hij heeft alles in zich wat zij nodig heeft. Liefdevol streelt ze hem en snuift in een onbewaakt moment zijn geur op. En toch zal ze hem na verloop van tijd weer inruilen voor een ander: de dame en haar handtas. Mylo Freeman stelt je voor aan vijftig inspirerende vrouwen van over de hele wereld. Van bekende namen als koningin Elizabeth II, Jane Birkin en Paris Hilton, tot de Zuid-Afrikaanse modeontwerper Palesa Mokubung, Hello Kitty-ontwerper Yuko Yamaguchi en journalist en avonturier Nellie Bly. Voor elk van hen heeft de tas een andere betekenis: modeaccessoire, praktisch hulpmiddel, feministisch manifest. Maar hoe verschillend de vrouwen en hun tassen ook zijn, ze zijn stuk voor stuk uniek en eigenzinnig.

#5 Ik werd helemaal vrolijk toen ik deze leuke onderzetters (H&M Home) zag. Voor de liefhebbers zijn er ook servetten in dezelfde kleurrijke bloemmotieven.

Onderzetters - 5 favorieten van de week #80

Artikelen die deze week zijn verschenen

Binnenkijken | Een metamorfose van onze kleine hal

30 lifestyle tips van de Parisienne #1

Fijn weekend!

 

10 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: