5 favorieten van de week
Lifestyle

5 favorieten van de week #79

#1 Vorige week ruimden we de kerstboom en kerstdecoratie op en had ik zo’n zin om verse bloemen in huis te halen. Dit boeket is het geworden en ik word er helemaal vrolijk van! Ook heb ik kamerplanten online besteld, omdat ik een paar kamerplanten moest weggooien. Ik ben heel benieuwd en zal het resultaat ook zeker delen op mijn blog.

Boeket bloemen - 5 favorieten van de week #79

#2 In mijn schrijfkamertje hebben we twee muren voorzien van bloemenbehang en de muur waar mijn boekenkastje stond hebben we blauw geschilderd. Omdat het kastje ook blauw is, is dit nu geen gezicht. Het bureautje stond eerst tegen deze muur, maar deze heb ik weer verplaatst onder het raam, omdat ik het leuk vind om uitzicht te hebben. Dus besloot ik dat het boekenkastje een nieuwe kleur moest krijgen. Na lang zoeken, vond ik de perfecte krijtverf bij Decoverf  (online) in de kleur Violet. Binnenkort deel ik hoe ik dit hoekje heb ingericht.

Kastje geverd met DecoVerf 1024x768 - 5 favorieten van de week #79

#3 Met Oud & Nieuw hadden we geen zin om in de keuken te staan en hebben we bij Nobels Dordrecht een heerlijke quiche besteld. We hebben hier heerlijk van gesmuld. De pure smaak van de tomaten was zo lekker. Ja, de volgende keer bestel ik hier zeker weer! (En ze hebben nog veel meer lekkere dingen in hun assortiment, zoals gebak, delicatessen, brood etc.)

Quiche - 5 favorieten van de week #79

#4 Zoals je wellicht gemerkt hebt, ben ik fan van vazen en bloempotten. Deze marmeren bloempot (H&M Home) met zilveren schotel is nu een favoriet van mij. Een tijdloos exemplaar.

Marmeren vaas met schotel - 5 favorieten van de week #79

#5 Stiekem verlang ik toch weer naar het voorjaar. Meer buiten zijn, genieten van de zon, de tuin weer gezellig maken…daarbij hoort ook een nieuwe ‘voorjaars tussenjas’ (Esprit) en vind ik perfect qua model en kleur.

Jersey mantel Esprit 607x1024 - 5 favorieten van de week #79

 

Artikelen die deze week zijn verschenen

Gelukkige momenten in Parijs #12

Hoe ga ik mijn schrijfdroom waarmaken?

Fijn weekend!

10 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: