5 favorieten van de week
Lifestyle

5 favorieten van de week #78

Allereerst wil ik jullie een heel mooi en vooral gezond 2021 wensen. Dat al je dromen maar mogen uitkomen!

#1 Deze prachtige lantaarn hebben we als kerstcadeau gekregen van mijn ouders. Het is zo’n gezellig gezicht als we deze ‘s avonds aansteken.

Lantaarn - 5 favorieten van de week #78

#2 Een ander kerstcadeau dat ik heb gekregen is het boek ‘Why French Women Wear Vintage door Alois Guinut. Haar eerdere boek, Dress like a Parisian, heb ik ook gelezen en ik ben heel benieuwd naar de Franse vintage tips!

Why French Women wear vintage - 5 favorieten van de week #78

#3 Vorige week heb ik de serie Sanditon gezien die ik eerder had opgenomen. Het is een verfilming van een boek dat geschreven is door Jane Austen. Ze heeft alleen het boek nooit kunnen afschrijven omdat ze ziek werd en overleed. Ik vond het een leuke serie, maar ik moest wel even wennen dat het niet een echte Jane Austen verfilming is.

Sanditon 727x1024 - 5 favorieten van de week #78

#4 Op Pinterest heb ik een winter moodboard gemaakt om jullie hier, hopelijk, mee te kunnen inspireren. Je vindt mijn winter moodboard hier.

Winter moodboard Pinterest 591x1024 - 5 favorieten van de week #78

#5 Boek: In het reine door Agnes Martin-Lugand

Reine leidt een gelukkig leven in Rouen en voedt haar zeventienjarige zoon Noé alleen op. Ze heeft de perfecte baan als interieurontwerper. Maar Reine draagt een donker geheim met haar mee. Haar perfecte leven is gestoeld op een leugen en als deze ooit uitkomt zal dit grote gevolgen hebben voor haar geluk.
Haar ontmoeting in Saint-Malo met de charmante bohemien Pacôme, voor wie ze als een blok valt, verandert alles. Reine zal hem en Noé haar ware levensverhaal moeten vertellen om zo ruimte te geven aan haar nieuwe liefde. Hoe kom je met het verleden in het reine en geef je de toekomst een kans?

Agnes Martin Lugand In het reine 666x1024 300x461 1 - 5 favorieten van de week #78

 

Artikelen die deze week zijn verschenen

5 favorieten van de week #77

Dit jaar…

One Little Word 2021

La Vie Parisienne | Oudjaar in Parijs

Fijn weekend!

 

16 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: