5 favorieten van de week
Lifestyle

5 favorieten van de week #77

 

#1 Ik wilde nog zo graag Ilex bosjes toevoegen aan de kerstdecoratie. Gelukkig verkochten ze deze bij de lokale supermarkt. Eenmaal thuis paste de bosjes niet in de vaas die ik eerst voor ogen had. Toen ik voor iets anders op zolder moest zijn, kwam ik deze driedelige set tegen die al een hele tijd een beetje stond te verstoffen omdat ik de set eerst niet zo leuk vond (deze set heeft mijn man ooit eens gewonnen). Maar nu ben ik helemaal om en ben ik blij dat we het nooit weg hebben gedaan. Na de kerst zet ik er droogbloemen in.

Ilex decoratie met Delfts blauwe vazen - 5 favorieten van de week #77

#2 Een paar weken geleden waren we bezig om de hal op te knappen, maar er miste nog een spiegel. Ik ging online op zoek, maar er was zoveel dat ik op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer zag. En we wilden wel een bijzondere spiegel. Tot ik dit exemplaar voorbij zagen komen en ik meteen wist: dit is wat we zochten!

Spiegel gang 768x1024 - 5 favorieten van de week #77

#3 Ik ben fan van woonbladen en dan vooral ook de Franse versie van de Marie Claire Maison. De fotografie, de sfeerbeelden en het is ook nog eens goed voor mijn Frans.

Marie Claire Maison - 5 favorieten van de week #77

#4 Ik ben sommige boeken aan het herlezen en een daarvan is ‘From a Paris Balcony’ door Ella Carey. Ik schreef er ooit een boek review over.

From a Paris balcony 578x1024 - 5 favorieten van de week #77

#5 Cosy at home…we doen bijna niet anders, maar toch geniet ik er wel van, al heb ik ook momenten dat de muren op me af komen. De dagelijkse wandelingen helpen wel, maar ik kijk zo uit naar de tijd als we weer meer kunnen…Ik probeer zo veel mogelijk positief te zijn en afleiding te zoeken. Zo ga ik een cursus interieurstyling doen, heb ik me aangemeld voor de Mindset Masterclass, ben ik bezig met mijn boek, krijg ik hele leuke schrijfopdrachten en het boek waar ik aan werk…genoeg afleiding gelukkig!

Cosy at home - 5 favorieten van de week #77

Artikelen die deze week zijn verschenen

Mijn 10 best gelezen artikelen van 2020

Kerstsfeer in Parijs in 15 foto’s

Fijne zondag!

 

10 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: