5 favorieten van de week
Lifestyle

5 favorieten van de week #76

#1  Dit sweatshirt (Opus), gemaakt van een zachte stof en een sportieve maar vrouwelijke uitstraling heeft, is een echte blikvanger! Die kleur!

Sweater Gurickel 802x1024 - 5 favorieten van de week #76

#2 De laatste tijd ben ik meer bezig met persoonlijke ontwikkeling. Ik volg momenteel de Mindset Masterclass van Kelly Weekers en ik wil ook beginnen met een journal. Nu zijn er zoveel dat ik door het bomen het bos soms niet meer zag. Tot ik op Instagram het Slow & Grow journal tegenkwam: krijg rust en ruimte in je hoofd en in je leven. Dit sprak me meteen aan.

Het Slow & Grow journal helpt je overzicht aanbrengen in je weken en stilstaan bij wat echt belangrijk voor je is. Met het Slow & Grow journal breng je op een eenvoudige wijze structuur in je weken aan en sta je stil bij wat jij belangrijk vindt. Naast dat het een praktische planningstool is, creëer je met de journal kostbare momenten van verdieping en rust. (bron Slow & Grow)

Slow and Grow Journal 1024x683 - 5 favorieten van de week #76
Foto: Slow&Grow

#3 Afgelopen zondag was het zulk mooi weer dat ik besloot om na al het schrijven, een frisse neus te gaan halen. Ik koos voor een wandeling over de dijken met prachtige vergezichten. Het was echt heel fijn!

Natuurwandeling - 5 favorieten van de week #76

#4 In onze kerstboom hangen niet alleen maar zilveren ballen. Ik vind het leuk om andere kersthangers te gebruiken en een Franse touch te geven aan de boom. Zo blij was ik toen ik deze croissant kersthangers vond bij de Kwantum (online!).

Croissant kersthanger - 5 favorieten van de week #76

#5 Ik was al een tijdje op zoek naar brocante spitzen. Ik heb heel vroeger aan jazzballet gedaan en ik blijf het prachtig vinden. Bij Juffrouw Corneel brocante vond ik deze prachtige brocante exemplaren. De spitzen werden prachtig ingepakt bezorgd. Als je net als ik van brocante houd, is haar webshop echt een aanrader!

Brocante cadeau 1024x512 - 5 favorieten van de week #76

Brocante spitzen 1024x512 - 5 favorieten van de week #76

Artikelen die deze week zijn verschenen

9 boeken die zich in Parijs afspelen #2

Fijn weekend!

12 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: