5 favorieten van de week
Lifestyle

5 favorieten van de week #71

#1 Toen ik jarig was, kreeg ik een kortingsbon van de H&M en daar heb ik deze marmeren vaas, die al een tijdje op mijn wensenlijstje stond, gekocht. Ik vind marmer erg mooi en chic staan in een interieur. Nu wil ik ook nog een klein vierkanten dienblad van marmer, waar ik dan kaarsen op kan zetten.

Marmeren vaas - 5 favorieten van de week #71

#2 We zijn goed bezig met opruimen in ons huis en daarbij vind je nog weleens wat, zo als deze modeprent. Deze heb ik ooit een gekocht bij de bouquiniste in Parijs. Ik vond er later nog een, zo kan ik een weer eens wisselen van modeprent. De muur is trouwens pas geschilderd. Deze foto is gemaakt in mijn schrijfkamertje die we aan het renoveren zijn. Foto’s van het resultaat zullen zeker nog volgen!

La vie Parisienne modeplaat - 5 favorieten van de week #71

#3 Na lang dubben, hebben we besloten om onze loungeset te verkopen en te kijken voor een tuinset met stoelen. We konden nu niet echt buiten eten en dat misten we toch wel. We verkochten de loungeset wonderbaarlijk snel. Op een zaterdag reden we naar Amersfoort en bezochten Kees Smit Tuinmeubelen. En dit is het geworden! We zijn er erg blij mee. De tafel is van teakhout en zal met de tijd nog wat verkleuren, maar daar wordt ie alleen maar mooier van. In de winkel hadden ze een voorbeeldtafel staan, die jaren buiten had gestaan, dus daar kregen we een goede indruk van.

Tuinset Kees Smit - 5 favorieten van de week #71

#4 We gingen een eindje wandelen en namen weer eens andere route waar we konden genieten van dit mooie uitzicht in de Biesbosch. Het blijft een mooi gebied en zo vlakbij ons huis.

Biesbosch Dordrecht - 5 favorieten van de week #71

#5 Als ik mijn kledingkast open, mis ik toch wel wat printjes. Deze vrolijke blouse (Bonprix) staat op mijn modewensenlijstje.

Shirt met gesmokte kraag 731x1024 - 5 favorieten van de week #71

Artikelen die deze week zijn verschenen

11 modeweetjes van miJ

Fijn weekend!

8 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: