5 favorieten van de week
Lifestyle

5 favorieten van de week #70

#1 De gezellige avonden met plaids, potjes thee en een goede serie of boek zijn aangebroken. Een fijne geurkaars kan daar zeker niet bij ontbreken. Vorig jaar kocht ik deze gingerbread kaars (ZaraHome) in de sale en ik zag dat deze weer verkrijgbaar is. Deze geur is echt zo lekker!

Peperkoek geurkaars Zara - 5 favorieten van de week #70
@ZaraHome

#2 De folder van de Xenos kwam binnen en toen viel mijn oog op deze prachtige vaas met kraanvogels. Ik vind kraanvogels sowieso heel leuk, maar deze vaas zou nu perfect passen in mijn opgeknapte schrijfkamertje. Deze vaas is een samenwerking tussen Xenos en het homeware label Catchii en is in verschillende kleuren te koop.

Vaas Xenos - 5 favorieten van de week #70
@Xenos

#3 Momenteel lees ik dit boek: Villa America door Liza Klaussmann

Om aan de benauwende New Yorkse high society te ontsnappen, vertrekken Sara en Gerald Murphy begin jaren twintig naar Europa. In Villa America, hun nieuwe huis aan de Franse Rivièra, staan de deuren wijd open voor kunst, literatuur en muziek, en ontvangen ze grootheden als Scott en Zelda Fitzgerald, Pablo Picasso, Cole en Linda Porter en Ernest Hemingway. Met al hun charisma en joie de vivre vormen Sara en Gerald samen het perfecte paar en inspireren ze hun vrienden tot het creëren van grootse meesterwerken. De komst van een vreemdeling in Villa America legt echter op pijnlijke wijze de haarscheurtjes in hun ogenschijnlijk gelukkige huwelijk bloot en maakt hen kwetsbaar als het noodlot toeslaat.
Villa America is een prachtig portret van een huwelijk en de Lost Generation van de jaren twintig. Met haar bezwerende proza en uitmuntend uitgewerkte personages lost Liza Klaussmann alle beloftes in die uit haar debuut Tijgers in rood weer spraken.(Bol.com)

Villa America - 5 favorieten van de week #70

 

#4 Afgelopen kon je het al lezen in mijn artikel over het gezellig maken van je thuiswerkplek met een mooi vloerkleed. Momenteel ben ik bezig met het opknappen van mijn schrijfkamertje en daar hoort een mooi vloerkleed (OTTO) bij. Als het af is, zal ik het resultaat zeker delen op mijn blog.

hoogpolig vloerkleed belle leonique rechthoekig hoogte 35 mm machinaal geweven beige - 5 favorieten van de week #70
@OTTO

#5 Tijdens het online shoppen, kwam ik deze leuke, in kimonostijl, winterjas (Bonprix) tegen en gisteren werd deze bezorgd en past geweldig. Ik ben er zo blij mee. Het is weer eens wat anders, dan ik altijd heb.

Jas met ceintuur 731x1024 - 5 favorieten van de week #70
@Bonprix

Artikelen die deze week zijn verschenen

Je thuiswerplek gezellig maken met een nieuw vloerkleed

Fijn weekend!

 

16 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: