5 favorieten van de week
Lifestyle

5 favorieten van de week #69

#1 Momenteel ben ik mijn kledingkast aan het veranderen met de tips uit het boek Style your Life en Leef als een Parisienne. Dit truitje (King Louie) vind ik een prachtige keypiece die ik graag aan mijn garderobe zou willen toevoegen.

Top Ceylon King Louie - 5 favorieten van de week #69

#2 De Dromenplanner van Sanne Sporrong.

Wat zou je doen met je leven als je groots zou dromen? Deze Dromenplanner is een unieke planner die je helpt bij het visualiseren van je toekomst en bij het invulling geven aan jouw doelen. Gedurende een jaar word je uitgedaagd om na te denken over wat je gelukkig maakt, en hoe je meer uit je leven kunt halen: nu, en op de langere termijn. Met deze planner evalueer je die dromen en jezelf aan de hand van vragen, lijstjes en opdrachten. Hierdoor leer je jezelf beter kennen, waardoor je een helder beeld krijgt van je doelen en je potentie. De Dromenplanner biedt ook volop ruimte voor het plannen van je dagen, zodat je structuur creëert en je doelen in kleinere, behapbare stukjes kunt opdelen. Kleine veranderingen kunnen een groot verschil maken op het gebied van je gezondheid, je geluk, je gevoel van tevredenheid en de vervulling van je dromen. Creëer je eigen geluk en succes – elke dag een stukje meer! (bron: Bol.com)

Dromenplanner - 5 favorieten van de week #69

#3 Vorige week vrijdag was ik jarig en door Corona heb ik het anders gevierd dan normaal. Ik liet een borrelplank bezorgen en deze was overheerlijk en voor herhaling vatbaar. Deze borrelplank (en je kunt nog andere overheerlijke dingen bestellen!) komt bij Nobels Brood in Dordrecht vandaan. Het stokbrood dat bij de borrelplank hoorde, liet mij even naar Parijs afdwalen…echt Frans stokbrood, wat heb ik dat gemist!

Borrelplank Nobels Brood - 5 favorieten van de week #69

#4 Vorig jaar kwam ik voor het eerst in aanraking met het schoenenmerk Minelli toen ik in Parijs was. Ik genoot van een overheerlijke lunch op een terras toen mijn oog op een schoenenwinkel viel. Minelli. Ik kocht daar deze laarsjes en ze zitten overheerlijk. Meestal draag ik sneakers maar het is ook eens leuk om af te wisselen met stoere boots zoals deze!

Leren boots Chelsea Bakta Minelli - 5 favorieten van de week #69

#5 Onder deze planten hadden we een leuke jute kleed, maar afgelopen weekend ontdekte ik een grote schimmelvlek die ik er helaas niet meer uitkreeg. We besloten op zoek te gaan naar iets anders en vonden deze drie leuke bijzettafeltjes (Fonq) in drie verschillende hoogten. Het staat echt zoveel leuker dan het jute kleed!

Drie bijzettafeltjes verschillende hoogte 768x1024 - 5 favorieten van de week #69

Artikelen die deze week zijn verschenen

Boek review | Leef als een Parisienne ook als je hartstikke Nederlands bent door Renee Koudstaal

Een wandeling door Parijs in herfstsfeer

Fijn weekend!

8 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: