5 favorieten van de week
Lifestyle

5 favorieten van de week #65

#1 De aankondiging van de serie waar ik al heel lang naar uitkijk: Emily in Paris!  Ik kan bijna niet wachten 🙂

Deze meeslepende romcom van Darren Star, de bedenker van Sex and the City, wordt wellicht de meest romantische tv-show in de herfst. In de serie van tien afleveringen staat Lily Collins centraal als een ambitieuze Amerikaanse manager die naar de Franse hoofdstad verhuist om voor een prestigieus marketingbedrijf te werken. Tussen het updaten van hun social media-strategie en het sluiten van vriendschappen met haar collega’s, vindt ze tijd om te feesten, vaak gekleed in over-the-top ensembles met dank aan de iconische styliste Patricia Field.

emily in paris 1599032692 1 - 5 favorieten van de week #65
@Netflix

#2 Boek: The Kinfolk Home

Het boek The Kinfolk Home is vanaf nu je nieuwe interieur bijbel. Deze New York Times bestseller is met liefde en trots gemaakt en dat merk je aan alles. Het boek bevat 370 pagina’s en 35 verhalen van mensen over de hele wereld met een goed en persoonlijk gevoel voor stijl, sfeer en smaak (bron: Sissy Boy)

sissy boy homeland papier wit 00046378 169 1 682x1024 - 5 favorieten van de week #65

#3 Ook al waren deze week de temperaturen nog heerlijk warm, toch kijk ik al een beetje rond naar de nieuwe herfst-en wintermode. Dit vestje met bijbehorend topje (Mango) vind ik echt prachtig!

 

Vest met bijpassend topje Mango 1024x923 - 5 favorieten van de week #65

 

#4 Ik ben dol op salades en varieer daar zoveel mogelijk mee. Deze week testte ik de salade pasta (Grand’Italia) en ik ben fan! Ik kookte de salade 12 minuten en voegde spinazie, avocado, tomaat, paprika en feta toe met een honing-mosterd dressing.

Pastasalade Grand Italia 1024x952 - 5 favorieten van de week #65

#5 Ik bracht weer een bezoekje aan de Graanbuurt in Giessenburg en kocht deze mooie bloemenplaid bij mijn favoriete winkeltje, Jaimy’s Styling.

Bloemenplaid - 5 favorieten van de week #65

Artikelen die deze week zijn verschenen

Gastblog| Parijs vandaag: het wonder dat trottinette heet

Waarom ik zo graag wandel

Fijn weekend!

 

10 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: