5 favorieten van de week
Lifestyle

5 favorieten van de week #64

#1 Ik ben echt een fan van kimono’s (King Louie). Ze zijn zo makkelijk te stylen en zitten ook nog eens hele comfortabel.

Kimono King Louie - 5 favorieten van de week #64

#2 Deze fauteuil (Waltz Velvet) zag ik bij Loods5 en ik was meteen verliefd. Het is dat ik er geen plek voor heb in huis, anders had ik deze zeker meegenomen. Ik zie mijzelf hier wel in zitten met een goed boek en een pot thee naast me.

Fateuil Waltz velvet Loods5 - 5 favorieten van de week #64

#3 Het is wellicht opgevallen dat ik een groot fan ben van Gabor schoenen. Ze zitten comfortabel als je een bredere voet hebt en ze zijn ook nog een stylish. Dit exemplaar wil ik zeker gaan toevoegen aan mijn herfst/winter garderobe. Een leuke mix tussen een sneaker en een enkellaarsje.

gabor enkellaarsjes zwart 5645147 1 2000 2000 976 81 - 5 favorieten van de week #64

#4 Nu de temperatuur weer wat lager is, heb ik mijn wandelingen weer opgepakt. Ik wandel van en naar het station als ik moet werken, maar ook als ik thuis ben, ben ik op de wandelpaden te vinden. Ik heb al wat leuke routes uitgestippeld. Dit gezellige prieeltje is vlakbij mijn huis te vinden.

Prieel - 5 favorieten van de week #64

Roos - 5 favorieten van de week #64

#5 Boek: The New Parisienne: The Women & Ideas shaping Paris – Lindsey Tramuta

In a follow-up to the popular The New Paris, Lindsey Tramuta explores the impact that the women of Paris have had on the rapidly evolving culture of their city The New Parisienne focuses on one of the city’s most prominent features, its women. Lifting the veil on the mythologized Parisian woman-white, lithe, ever fashionable-Lindsey Tramuta demystifies this oversimplified archetype and recasts the women of Paris as they truly are, in all their complexity. Featuring 50 activists, creators, educators, visionaries, and disruptors-like Leila Slimani, Lauren Bastide, and Mayor Anne Hidalgo-the book reveals Paris as a blossoming cultural center of feminine power. Both the featured women and Tramuta herself offer up favorite destinations and women-owned businesses, including beloved shops, artistic venues, bistros, and more. The New Parisienne showcases Parisianness in all its multiplicity, highlighting those who are bucking tradition, making names for themselves, and transforming the city.

The new Parisienne 703x1024 - 5 favorieten van de week #64

Artikelen die deze week zijn verschenen

5 dingen die mij een goed gevoel geven tijdens het vele thuis zitten

Dit was onze zomer in onze prachtige tuin

Fijn weekend!

 

12 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: