5 favorieten van de week
Lifestyle

5 favorieten van de week #6

#1 Op Vogue.fr las ik een interessant artikel (met video!) over de stappen hoe een strapless jurk van tule van de Dior Haute Couture modeshow wordt gecreëerd. Heel interessant!

dior 2713129 640  - 5 favorieten van de week #6

#2 Een dagje naar Breda en genieten van de Parisian vibe bij Brasserie Bardot. Als ik hier de drempel overstap, heb ik echt het gevoel dat ik in Parijs ben. Naast de brasserie zit ook een wijnbar Petit Bardot dat vanaf 15.00 uur geopend is.

Brasserie Bardot Breda - 5 favorieten van de week #6
Brasserie Bardot – van Coothplein 10 Breda

#3 Ik ben dol op trenchcoats en deze van MS Mode heeft mijn hart gestolen! Wil je meer lezen over de trenchcoat en hoe deze te stylen, lees dan mijn artikel die ik eerder over deze klassieker schreef.

Trenchcoat met afneembare capuchon MS Mode 1024x669 - 5 favorieten van de week #6

#4 Ik ben graag bezig met de aankleding van onze woonkamer en daar kunnen mooie bloemen niet ontbreken. Ik heb mijzelf verwend met een bos witte rozen.

Witte rozen - 5 favorieten van de week #6

#5 Lekker wandelen, goede series kijken, kaarsjes aan, ideeën opdoen voor mijn interieur, het was een heerlijk rustig weekje! Ik heb er volop van genoten. Vandaag is mijn vrije dag en ga ik mij uitleven in de keuken. Ik ga een uiensoep maken, een bananencake en verse tomatensaus. Wij koken zo min mogelijk uit pakjes en zakjes. Ik maak altijd een basis tomatensaus waar je later nog gehakt of kaas of nog meer groenten kunt toevoegen. Bereiden doe ik in een grote pan en dan verdeel ik de saus in bakjes die ik dan invries. De bananencake ga ik voor het eerst maken, dus dat is spannend!

Hoe was jouw week?

 

14 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: