5 favorieten van de week
Lifestyle

5 favorieten van de week #58

#1 We hebben een nieuw interieurproject in huis doordat we een airco gaan aanschaffen. Een airco die niet alleen verkoeld, maar ook verwarmd, zodat we in de woonkamer geen extra radiatoren meer hoeven aan te schaffen. Een spannend nieuw project. Doordat er ook een unit in de slaapkamer komt te hangen, moet onze grote kledingkast weg. Dit vind ik achteraf helemaal geen ramp, omdat de kast heel veel ruimte inneemt in de slaapkamer. De kledingkast verhuisd naar een andere kamer, waar we al strijken en twee oude jaren ’20 kasten hebben staan, waar we altijd onze seizoenskleding omwisselen. Maar deze kamer moet eerst opgeruimd worden voordat de grote kledingkast daar komt te staan.

Dit leuke kledingrekje (Xenos) kwam van de week binnen en krijgt een mooie plek in de slaapkamer, waar ik ook de kaptafel naar verhuis. Ik hou van het uitstallen van kleding, het geeft een fijn gevoel in het interieur.

Kledingrek 768x1024 - 5 favorieten van de week #58

#2 Van de week zat ik lekker thee te drinken voordat ik naar de trein zou pakken en toen viel mijn blik op de ochtendzon die het droogbloem boeket mooi in het zonnetje zette. Ik maakte deze foto en  je moet weten, dat de muur niet blauw is, maar wit. Mooie reflectie!

Ochtendzon - 5 favorieten van de week #58

#3 Gezellige avonden in de tuin. Hier geniet ik enorm van! Laat de zomer nog maar even duren.

Lantaarns voor in de tuin - 5 favorieten van de week #58

#4 Roze jasje (la Redoute). Sinds ik deze webwinkel heb ontdekt, snuffel ik regelmatig door het assortiment. Dit jasje vind ik echt een plaatje!

 

Roze caban jas - 5 favorieten van de week #58

#5 Boek: Het huis met de spiegels – Cristian Caboni

De prachtige villa in Positano is de enige plek die Milena haar thuis kan noemen. Ze groeide erin op en kent er elk hoekje, van de majestueuze ingang met de twaalf spiegels tot het ronde trappenhuis met de houten versieringen. Toch lijkt het huis dingen voor haar te verbergen, dingen waar haar grootvader niet over wil praten. Milena is ervan overtuigd dat hij een groot familiegeheim achterhoudt en vindt in haar zoektocht een doorgang naar een verborgen kamer, vol oude foto’s van haar grootmoeder.
Milena vertrekt naar het land waar haar grootmoeder haar dromen najaagde en ook verloor, op zoek naar haar verhaal. Stukje bij beetje ontrafelt ze het mysterie van het huis met de spiegels en haar bewoners, al kunnen sommige geheimen beter voor altijd verborgen blijven…

Het huis met de spiegels - 5 favorieten van de week #58

Artikelen die deze week zijn verschenen

Zomers Parijs in 11 foto’s

Interieur styling inspiratie #3

Fijn weekend!

 

12 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: