5 favorieten van de week
Lifestyle

5 favorieten van de week #53

 

#1 Ik moest er even op wachten, maar dan heb je ook wat! Deze leuke poef van Ikea, gemaakt van waterhyacinth, staat nu te pronken in onze woonkamer.

Rotan poef - 5 favorieten van de week #53

#2 Een makkelijk en heerlijk receptje! Lasagnette met aubergine, ricotta en kappertjes. Het recept kun je hier vinden.

Lasagnette vegetarisch - 5 favorieten van de week #53

#3 Een pareltje in een landelijke omgeving is de ‘Graanbuurt’ in Giessenburg. Vorig jaar ontdekte ik dit unieke winkelconcept en het is nu een van mijn favoriete winkeluitjes. Je vindt er winkels op het gebied van lifestyle, wonen en mode en je kunt er ook lunchen met uitzicht op de rivier de Giessen. Wil je een keer iets anders, dan is dit echt iets voor jou!

Graanbuurt Giessendam - 5 favorieten van de week #53

#4 Dit leuke zomerjurkje kocht in het winkeltje ‘GewoonGoed’ in de Graanbuurt. Ik draag eigenlijk nooit jurkjes maar op een of andere manier was ik de laatste tijd toch vaker naar een jurkje aan het zoeken. Dit jurkje is perfect en ik voel me er ook helemaal prettig in.

Zomerjurkje - 5 favorieten van de week #53

#5 Boek: Caffe Amore door Nicky Pellegrino. Ik vind al haar boeken erg leuk om te lezen. Je waant je echt even in Italie.

Italië, midden jaren zestig: Maria Domenica zou een rustig en gelukkig leven moeten leiden in het slaperige Italiaanse dorp San Giulio, omringd door de heerlijke geuren van het brood dat haar moeder bakt in de keuken. Maar in tegenstelling ot haar zus Rosaria is Maria rusteloos en op zoek naar avontuur.
Als ze haar vader zover krijgt dat ze mag werken in het plaatselijke Caffé Angeli, pakt ze de kans om wat te sparen met beide handen aan. Ze heeft hetnaar haar zin in het café en – omringd door de prachtige wandschilderingen en de geur van sterke espresso – raakt ze bevriend met de eigenaar Franco.
Wanneer ze genoeg geld bijeen heeft, neemt ze de bus naar Rome. Hier beleeft ze een stormachtige liefdesrelatie, die haar leven voor altijd verandert, maar die haar ook weer terugbrengt naar San Giulio…(Bron: Bol.com)

Caffe Amore Nicky Pellegrino - 5 favorieten van de week #53

Artikel dat deze week is verschenen

15 interieurweetjes over mij

Fijn weekend!

24 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: