5 favorieten van de week
Lifestyle

5 favorieten van de week #52

#1 Het interieur van een aantal hotels in Parijs op de site van Inside Closet. Het palmenbehang vind ik echt geweldig. Deze site is sowieso een echte aanradar als je interieur inspiratie wil opdoen.

InsideCloset 600x1024 - 5 favorieten van de week #52

#2 Zomers kussen en strandlaken (Zeeman). Een echt zomers sfeertje voor een mooi prijsje.

Tuin decoratie - 5 favorieten van de week #52

#3 Boek: Een huis in Toscane door Frances Mayes. Ik vond dit boek in mijn boekenkast. Heerlijk om even weg te dromen naar Zuidelijke sferen.

Een huis in Toscane Frances Mayes - 5 favorieten van de week #52

#4 Een van mijn favoriete Spaanse winkels is Cortefiel. Deze winkel zit helaas niet in Nederland. Het dichtsbijzijnste filiaal voor mij is Antwerpen. Gelukkig kan ik ook online bestellen. Omdat ik vorig jaar op Gran Canaria een en ander van dit merk heb gekocht, weet ik welke maat ik heb. Cortefiel heeft precies de stijl kleding waar ik van hou.

Cortefiel 1024x506 - 5 favorieten van de week #52

#5 In de badkamer hadden wij twee aloe vera plantjes maar helaas vonden ze het hier niet zo leuk. Toen vond ik deze (nep) orchidee die vroeger in de woonkamer heeft gestaan. Ik ben er helemaal enthousiast over.

Decoratie badkamer - 5 favorieten van de week #52

Artikelen die deze week zijn verschenen

Het is zover! De verhalenbundel ‘Zomerdromen’ is verkrijgbaar!

Fijn weekend!

 

18 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: