5 favorieten van de week
Lifestyle

5 favorieten van de week #51

#1 Op Instagram zag ik deze schelpenkrans voorbij komen. Dit item staat al best lang op mijn interieurlijstje, maar ze zijn normaal best duur. Gelukkig heeft de Blokker deze ook in het assortiment opgenomen.

Schelpenkrans 671x1024 - 5 favorieten van de week #51

#2  Rotan dienblad met inklapbare pootjes (ZaraHome). Ik ben al een tijdje op zoek naar zo’n dienblad. Ik vind dit een prachtig exemplaar.

Rotan dienblad 1024x549 - 5 favorieten van de week #51

#3 Vorig jaar las ik deel 1 van de Mitford Moorden serie. Nu is deel 2, ‘Pamela’  uitgebracht en ik kan niet wachten om deze te lezen.

Mitford moorden Pamela - 5 favorieten van de week #51

Het is 1925 en de kranten staan vol met roddels over de extravagante feesten van een groep losbandige aristocraten die de Bright Young Things worden genoemd. Pamela Mitfords achttiende verjaardag wordt geheel in de stijl van deze sensatie gevierd met een gemaskerd bal en een speurtocht, maar de avond eindigt in een tragedie wanneer een van de gasten dood wordt aangetroffen. De politie verdenkt al snel een bediende, Dulcie Long, maar Louisa Cannon, kindermeisje en chaperonne van de Mitford-zussen, denkt dat het anders zit. Ze besluit zelf op onderzoek uit te gaan, in de hoop Dulcies naam te zuiveren. Ondertussen loopt de echte moordenaar vrij rond, en die is misschien wel dichterbij dan Louisa denkt…(bron: Bol.com)

#4 & 5 Ik was al fan van de Nuxe huidolie maar nu heeft deze ook een bloemige variant. De geur is niet overheersend wat ik heel prettig vind. Ook verwende ik mijzelf op de zomervariant van Jil Sander’s Sun. Elke zomer wordt er een nieuwe geur uitgebracht en ik spaar ze al jaren. De samenstelling van deze heerlijke geur is:

Top noten: grapefruit, kokosnootwater
Hart noten: oranjebloesem, tiare
Basis noten: muskus, patchoeli

Nuxe Florale Jil Sander Sun 2020 - 5 favorieten van de week #51

Artikel dat deze week is verschenen

Interieurstyling inspiratie #2

 

Fijn weekend!

13 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: