5 favorieten van de week
Lifestyle

5 favorieten van de week #5

#1 De workshop leren festival tasjes maken dat ik heb gekregen van mijn vriendin voor mijn 40e verjaardag! We hebben deze workshop gevolgd bij Looi Design in Dordrecht. Je hoeft geen ervaring te hebben met de naaimachine. Dit is het geworden! Wij zijn helemaal blij met het resultaat!

Looidesign festivaltasje - 5 favorieten van de week #5
Het rechter tasje heb ik gemaakt

#2 Ik ben dol op Pinterest en heb nu een apart bord aangemaakt voor al mijn blogs over Parijs. Benieuwd? Je kunt ze vinden op mijn bord “Parijs tips.”

#3 Tijdens mijn lunchwandeling maakte ik deze foto. Het licht was heel goed en het maakt de foto mysterieus.

Rotterdam skyline - 5 favorieten van de week #5

#4 Ik las een interessant artikel over je passie vinden door jezelf 6 vragen te stellen.Door deze 6 vragen te beantwoorden, krijg je een veel beter inzicht in wat je echt wilt! Vooral: stel je eens voor als 95-jarige. Wat wil je bereikt hebben? Hoe wil je dat mensen je herinneren? Heel interessant om hier eens bij stil te staan.

#5  Dit croissant schaaltje van &Klevering staat hoog op mijn wensenlijstje. Je kunt het gebruiken voor je croissantje maar ook voor je sieraden bijvoorbeeld.

Croissant schaaltje - 5 favorieten van de week #5
Copyright foto &Klevering

 

Fijn weekend!

10 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: