5 favorieten van de week
Lifestyle

5 favorieten van de week #49

#1 Deze prachtige pioenrozen kreeg ik van mijn ouders. Ik kan niet wachten tot de knoppen uitkomen. Het zijn een van mijn favoriete bloemen en ik geniet er elke dag van.

Pioenrozen - 5 favorieten van de week #49

#2 In het kader van #supportyourlocals bestelden we een heerlijke maaltijd bij restaurant bij ons in de wijk. Ik koos voor de poke bowl zalm en deze was heerlijk! Ik kan wel genieten van zo’n gezonde en kleurrijke maaltijd.

Poke Bowl zalm - 5 favorieten van de week #49

#3 Deze week werden de nieuwe tuintegels bezorgd. Ik ben er zo blij mee. De tuin begint nu steeds meer vorm te krijgen en ik kan niet wachten tot ik deze kan gaan inrichten.

Safari tuintegel - 5 favorieten van de week #49

#4 Deze witte tuniek (Miss Etam) vond ik meteen leuk. Leuk om deze met de rieten riem (Miss Etam) te dragen voor een echte zomerse look!

Witte tuniek met raffia riem 1024x1024 - 5 favorieten van de week #49

#5 Zoals jullie wellicht gemerkt hebben op dit blog, ben ik een groot fan van droogbloemen. Omdat elke twee weken een nieuwe bos bloemen best prijzig wordt, heb ik een boeket droogbloemen besteld in een vrolijke zomerse kleur. Het is zo’n fijne toevoeging aan het interieur.

Droogbloem boeket - 5 favorieten van de week #49

Artikel dat deze week is verschenen

Interieurstyling inspiratie #1

Fijn weekend!

14 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: