5 favorieten van de week
Lifestyle

5 favorieten van de week #48

#1 Interieurboek: Living in the City (drietalig)

De stad is niet alleen een broeihaard van creatief talent maar ook van mooie woningen waarin die creatievelingen wonen. Feeling Wonen selecteerde voor dit boek de mooiste binnenkijkers, vaak verrassend, altijd esthetisch uitgepuurd en met de laatste trends voor de lens. Van lofts tot industriële panden en “Hausmanniaanse” appartementen. Je kijkt binnen bij Patricia Moroso, Studio Job en vele andere talenten die het hedendaagse wonen vorm en kleur geven. Een knappe selectie verspreid over een aantal grootsteden met korte portretten en hun visie op wonen in de stad van de bekende inwoners (bron: Lannoo.be)

living in the city eigen huis en interieur 9789082183788 - 5 favorieten van de week #48

#2 Omdat mijn huid best gevoelig is, wil ik een goed make up merk gebruiken dat een zonnig tintje geeft. Ik heb gekozen voor de Clinique bronzer in de kleur sunkissed. Deze bronzer is parfumvrij en daarom zeer huidvriendelijk.

Clinique bronzer sunkissed - 5 favorieten van de week #48

#3 Boek: De lavendeltuin – Lucinda Riley

De lavendeltuin Lucinda Riley 768x1024 - 5 favorieten van de week #48

Na de dood van haar moeder erft Emilie de la Martinières het familiekasteel aan de zonnige Côte d’Azur. Maar aan het huis kleven ook hoge schulden en onopgeloste geheimen… Welke rol hebben haar voorouders in de Tweede Wereldoorlog gespeeld?
Emilie verdiept zich in haar familieverleden en doet een schokkende ontdekking. Ze komt de Britse Constance op het spoor, die tijdens de oorlog als spionne in het bezette Frankrijk werkte. Hoe meer Emilie te weten komt over Constance en haar oorlogsgeheimen, hoe beter ze haar eigen familie in een nieuw daglicht kan plaatsen. Het kasteel speelt een cruciale rol in het oplossen van de familieraadsels en staat centraal in deze intrigerende roman vol spanning, passie en mysteries (bron: Bol.com)

#4 Mand (Zara Home)

ovale mand met hengsels 1 826x1024 - 5 favorieten van de week #48

Ik ben dol op manden en dan vooral van zeegras, waterhyacint of rotan. Ze zijn sfeervol en handig om dingen in op te bergen.

#5 Sneakers van Tamaris.

Tamaris sneaker beige - 5 favorieten van de week #48

Artikelen die deze week zijn verschenen

Inspiratie nodig voor je interieur? Maak een moodboard!

Het lentegevoel in Parijs in foto’s

Fijn weekend!

18 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: