Lifestyle

5 favorieten van de week #46

5 favorieten van de week

#1 Voorjaar….ik geniet enorm van de ochtend-en middagwandelingen momenteel. De zon op mijn gezicht voelen, de frisse lucht, de bloemknoppen die langzaam open gaan…enjoying the little things in life…

Voorjaar in de stad - 5 favorieten van de week #46

#2 De naturel manden set (Mica).  Deze manden kwamen van de week binnen. Ik vind ze zo leuk! We hebben al een mooi plekje voor ze gevonden in de woonkamer, nu alleen nog vullen 🙂

mica mand jorck set van 3 bruin 8718861730302 - 5 favorieten van de week #46

#3 Droogbloemen, een van mijn grote favorieten. Ik heb nu een aantal bosjes, ook zelf gedroogd. Droogbloemen vind ik heel decoratief in een interieur en je hebt er heel lang plezier van.

Droogbloemen 768x1024 - 5 favorieten van de week #46

#4  Gevlochten tas van papier (Esprit). Ik ben dol op dit soort tassen, er kan lekker veel in en geeft me een zomers gevoel. Deze staat bestdus op mijn wensenlijstje 🙂

Gevlochten tas van papier - 5 favorieten van de week #46

#5 Een inspirerende quote voor deze hectische en onzekere tijden…

Life quote - 5 favorieten van de week #46

Mijn plannen dit weekend

Aangezien we niet echt ergens naar toe kunnen, wil ik wel een mooie wandeling maken. Ook wil ik het wandrekje gaan ophangen in de woonkamer, zodat ik deze kan gaan stylen. Verder wil ik echt relaxen, aangezien ik hier ontzettende behoefte aan heb. Mijn werkdagen zijn best lang, ook omdat het OV minimaal rijdt en mijn reistijd daardoor veel langer is. Maar nu ga ik eerst genieten van het weekend.

Artikelen die deze week zijn verschenen

Boek review | De olijfboom door Lucinda Riley
Review handcremes van l’Occitane

Fijn weekend!

 

11 thoughts on “5 favorieten van de week #46

  1. Leuk hoor die manden. Altijd fijn om op zo’n manier dingen vorm te geven. Staat toch altijd weer een stuk leuker. Ik wil binnenkort eens de tuin opknappen, hoop dat ik over een poos weer naar tuincentra kan gaan daarvoor…

  2. Ik herken de behoefte aan relaxen heel erg haha. Ik ga zelf ook met het ov naar werk en nu rijdt de bus maar 2x per uur nu in plaats van 6x. Maar de zon helpt heel erg en wachten is daardoor minder erg 🙂 Leuk trouwens die rieten tas! Lekker zomers inderdaad.
    Eva recently posted…Wandelen in de duinenMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.