5 favorieten van de week
Lifestyle

5 favorieten van de week #45

#1 Ik ben op zoek naar een stoeltje voor bij het oude bureautje, dat ik op een brocante markt op de kop hebt getikt. Deze zag ik in de webshop van Ikea. Helaas zijn de Ikea filialen momenteel ook gesloten en bezorgen kost 40 euro, dus alles straks weer een beetje normaal is, hoop ik deze aan ons interieur toe te voegen.

Nilsove stoel Ikea - 5 favorieten van de week #45

#2 De bloesems aan de bomen. Heerlijk, de lente hangt in de lucht. We konden deze week al een beetje genieten van hogere temperaturen en dat smaakt zeker naar meer.

bloesems 768x1024 - 5 favorieten van de week #45

#3 Boek: Agneta’s erfenis door Corina Bomann

Het is 1913 en Agneta heeft tegen alle heersende gewoonten in afstand genomen van haar machtige familie en wil een vrij leven gaan leiden als schilder in Stockholm – het liefst met de charmante Michael aan haar zijde. Dan ontvangt ze een telegram met het nieuws dat haar vader is overleden en zij erfgename is van het landgoed de Leeuwenhof. Daarmee worden haar een adellijke titel en een leven vol pracht en praal op een presenteerblaadje aangeboden, maar was dat niet juist het leven waaraan ze had willen ontsnappen? Kiest Agneta ervoor de familietraditie in stand te houden en de erfenis van haar vader te accepteren, of overwint haar verlangen naar vrijheid en echte liefde?

Agnetas erfenis 674x1024 - 5 favorieten van de week #45

#4 Monoi de Tahiti van Yves Rocher laat me nu even wegdromen. Het blijft een heerlijke geur die je echt even laat wegdromen…

Monoi de Tahiti set - 5 favorieten van de week #45

#5 Ben ik weer met een kussen. Nu de nieuwe bank geleverd wordt, moeten er ook nieuwe kussens gekocht worden. Dit kussen van Essenza is mijn favoriet. De kleuren, de bloemen, een hele rustgevende uitstraling.

rosalee cushion square blush 401445 484 339 lr pf1 p - 5 favorieten van de week #45

Mijn plannen dit weekend

Door de nieuwe maatregelen, speelt ons leven toch merendeel thuis af. Het plan is om de woonkamer weer in te gaan richten en daar heb ik zoveel zin in! Om weer een fijn plekje te creeeren waar we ons prettig bij voelen. Vooral nu is dat zo belangrijk!

Artikelen die deze week zijn verschenen

Parijs do’s & dont’s

Boek review | Paris in Bloom door Georgianne Lane

Fijn weekend!

 

14 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: