Lifestyle

5 favorieten van de week #44

5 favorieten van de week

#1 Natuurlijk op nummer 1…onze nieuwe keuken!! Nog niet helemaal af, maar ik ben al heel blij. De vloer moet nog gelegd worden, de plinten geplaatst, verlichting, de muur schilderen, afzuigkap aansluiten…nog genoeg te doen, maar het zware werk is af.

Nieuwe keuken 1024x381 - 5 favorieten van de week #44

#2 Nu de muren in de keuken en woonkamer zijn gestuukt en de keuken geplaatst, kan ik niet wachten om met interieurstyling (mijn nieuwe hobby :)) te gaan beginnen. Inspiratie doe ik vooral op in de nieuwe catalogus van Loberon.

Loberon zomer catalogus - 5 favorieten van de week #44

#3 Ochtendwandelingen. Ik heb mijn ochtendwandelingen weer opgepakt, mits het niet regent natuurlijk. Heerlijk!

Ochtendwandelingen - 5 favorieten van de week #44

#4 Boek Paris in Bloom van Georgianne Lane. Parijs in de lente…wie droomt daar nou niet van! Omdat ik de lente niet zal vieren in mijn favoriete stad, blader ik regelmatig dit boek door. Ik zal binnenkort een review plaatsen van dit prachtige boek.

Paris in Bloom Georgianna Lane  - 5 favorieten van de week #44

#5 Ik ben niet zo trendgevoelig maar sommige trends kan ik niet aan mij voorbij laten gaan. Een daarvan is de ‘utility’ trend. De wat wijdere broeken vind ik heel stijlvol en je kunt deze trend heel netjes dragen met een hakje of juist stoerder met een sneaker of bootie.utility trend 475x1024 - 5 favorieten van de week #44

Artikelen die deze week zijn verschenen

Interieur | De verbouwing van onze keuken en woonkamer

Vijf keer typisch Parijs #9

Fijn weekend!

18 thoughts on “5 favorieten van de week #44

  1. Jullie keuken wordt zo mooi! Het is echt een grote verandering. En leuk dat je straks alles gezellig in mag richten. Leuke nieuwe hobby 😀
    Dat boek ziet er trouwens prachtig uit!

    1. Wat jammer dat je reis naar Parijs is geannuleerd, maar zeker begrijpelijk. Als straks alles achter de rug is, kunnen we er weer heerlijk van genieten. Het boek is zeker via bol te koop. Dit boek brengt je dan zeker even naar Parijs vanaf je eigen bank.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.