5 favorieten van de week
Lifestyle

5 favorieten van de week #38

#1 Onze vakantie is geboekt! In juni gaan we een week naar Nice. Zo hebben we meer tijd om Nice zelf en de omliggende plaatsen te gaan ontdekken. Ik heb er heel veel zin in.

Hotspot Nice  1024x768 - 5 favorieten van de week #38

#2 De laatste tijd drink ik meer kamille thee, vooral ‘s avonds. Het is een heerlijke thee waar je ontspannen van wordt.

Kamille thee - 5 favorieten van de week #38

#3 Nu we met de renovering begonnen zijn en de datum dat de nieuwe keuken wordt geleverd, steeds dichter bij komt, ben ik bezig met inspiratie op te zoeken voor de styling. Deze voorraadpotten van Loberon vind ik erg leuk om op een van de plankjes neer te zetten.

Glazen voorraadpotten - 5 favorieten van de week #38
Copyright foto: Loberon

#4 De laatste tijd ben ik weer meer actief op Pinterest en ik wil dit ook beter onder de knie krijgen. Een tijd geleden schreef ik al eens een artikel over de 8 redenen waarom Pinterest mijn favoriete social media kanaal is. Ik geloof in de toekomst van dit platform en weet zeker dat ik er nog veel meer uit kan halen. De komende tijd ga ik mij verdiepen in de mogelijkheden.

Volg je mij al op Pinterest?

Pinterest - 5 favorieten van de week #38

#5 Ik zit helemaal in de leesflow en verzamel boeken op een lijstje die ik nog wil lezen, zoals deze bijvoorbeeld:

Bloemen voor mijn dochter 695x1024 - 5 favorieten van de week #38

Een vrouw komt bij in het ziekenhuis, ze is in de war en lijdt aan geheugenverlies. Ze krijgt te horen dat ze Caroline heet en al jaren een eenzaam en teruggetrokken leven leidt in een appartement aan de Seine. Verder is het enige houvast dat ze heeft wat vage flarden van herinneringen aan een man en een jong kind, en Caroline probeert uit alle macht haar verleden terug te krijgen. Als Caroline naar huis mag, vindt ze daar in een kast een stapel brieven van ene Celine, een jonge weduwe die in de Tweede Wereldoorlog met haar vader en dochter in hetzelfde appartement woonde en die werkte in een bloemenwinkel. Geschokt leest ze over de nazicommandant die Celine chanteerde met haar Joodse afkomst en haar dwong zijn minnares te worden. Over de afschuwelijke dingen die Celine moest doen om haar innig geliefde dochter te beschermen. Naarmate Caroline verder leest, komen er steeds meer herinneringen boven, en langzamerhand realiseert Caroline zich hoe sterk de overeenkomsten tussen haar en Celine zijn.

Artikelen die deze week zijn verschenen

5 keer Typisch Parijs

Fijn weekend!

 

20 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: