5 favorieten van de week
Lifestyle

5 favorieten van de week #35

#1 Roaring 2020s notitieboek. Een van mijn lievelingsperiodes uit de geschiedenis zijn de jaren twintig uit de vorige eeuw. Dit notitieboek vond ik bij Amazon.de en vond zo leuk en toepasselijk!

Roaring 2020s notitieboek - 5 favorieten van de week #35

#2 Baret en handschoenen van King Louie. De kleur viel mij meteen op. Een mooie toevoeging aan mijn baretten verzameling.

King Louie baret en handschoenen - 5 favorieten van de week #35

#3 Lekker lezen. Ik was een tijdje mijn leesflow kwijt maar de laatste drie maanden is deze gelukkig weer helemaal terug. Momenteel lees ik een Engels boek, ook om de taal bij te houden, maar ook omdat het verhaal mij te leuk leek en niet in het Nederlands te koop is: April in Parijs, 1921 van Tessa Lunney.

Lekker lezen - 5 favorieten van de week #35

#4 Dordrecht by night. Vorige week maakten mijn man en ik een avondwandeling door Dordrecht. De stad is nu zo mooi verlicht en ik zag even een hele andere kant van deze plaats.

Dordrecht by night 1 - 5 favorieten van de week #35

#5 De kerstvakantie is begonnen! Tijd voor ontspanning en genieten van de kerstdagen. We zouden naar Parijs gaan, maar helaas hebben we de tickets moeten annuleren omdat de stakingen maar door en door gaan en het openbare leven in Parijs erg ontregeld is. Het heeft geen zin om het risico te nemen. Ik had het er wel even moeilijk mee, want ik verheugde me zo om dit jaar in Parijs af te sluiten, maar er komt vast weer een kans.

Vakantie vieren 768x1024 - 5 favorieten van de week #35

Artikelen die deze week zijn verschenen

Op zoek naar dé winkelstraat van de Parisienne? Dan moet je hier zijn!

La vie Parisienne | Shoppen voor de kerstdagen

Kort verhaal: Kerst à la Great Gatsby | Het vervolg

Hele mooie Kerstdagen gewenst!

 

11 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: