5 favorieten van de week
Lifestyle

5 favorieten van de week #33

5 favorieten van de week #33

En toen was het december….de maand vol gezelligheid en feestelijke lichtjes is aangebroken. Een maand vol lekkernijen, versieringen, cadeautjes en ook terugblikken, maar dat komt later. Eerst deel ik weer mijn 5 favorieten van de week. Kijk je mee?

#1 Ik was al een tijdje op zoek naar een leuk blazer/vest/jasje maar elke keer was het hem net niet. Tot ik naar de P&C in Rotterdam ging en dit geweldig exemplaar op de kop tikte. Het vestjasje zoals ik het noem, zit heel comfortabel en kan ik chic en casual dragen. Ook vond ik geweldige sneakers van Geox tijdens mijn shopsessie.

Kledinginspiratie herfst winter - 5 favorieten van de week #33

#2 Zaterdag gingen we een dagje naar Breda om te shoppen. Ik vind Breda een hele fijne en gezellige shopstad. Het aanbod van winkels is zeer gevarieerd en er hangt een gezellig sfeertje. En het weer was prachtig!

Breda - 5 favorieten van de week #33

#3 Op Instagram won ik deze prachtige lipsticks van Essence uit de “This is Me” collectie. Prachtige kleurtjes! Ik ben er erg blij mee.

Essence This is me lipsticks 768x1024 - 5 favorieten van de week #33

#4  Het nieuwe stijlboek van Ines de la Fressange ‘Parisian chic encore’ het vervolg op ‘la Parisienne’ is uit. Parijse inspiratie is altijd welkom 🙂

9200000107923158 - 5 favorieten van de week #33

#5 Het koude weer. Ik kan daar echt van genieten. Dikke jas aan en lekker de natuur in!

Winters landschap - 5 favorieten van de week #33

Dit weekend gaan we de kerstboom opzetten en de woonkamer gezellig maken voordat we deze in januari gaan renoveren en het even een chaos wordt.

Fijn weekend!

 

10 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: