5 favorieten van de week
Lifestyle

5 favorieten van de week #3

5 favorieten van de week #3

#1 De laatste tijd kijk ik Spaanse series op Netflix. Op dit moment volg ik “Velvet”. Ik ben al bij het tweede seizoen (er zijn er vier) en ik kan wel zeggen dat ik enthousiast ben! Velvet draait om modebedrijf “Velvet” in de jaren 50 in Madrid. Het verhaal draait vooral om de liefdesromance tussen naaister Ana en de eigenaar Alberto. Ook de (liefdes) perikelen van de andere naaisters komt veelvuldig aan bod en dan heb ik het nog niet gehad over de prachtige jaren 50 mode en muziek. Ook zien we hoe modehuis Velvet het hoofd boven water probeert te houden met alle gevolgen van dien.

#2 Ik hou van Parijs, de jaren ’20 en mysterie. Alle drie deze elementen zitten verwerkt in het Engelstalige boek van Tessa Lunney “April in Paris, 1921.

April in Paris 1921 - 5 favorieten van de week #3

#3 De kerstversiering in huis dit jaar. Vooral deze bijzondere kersthanger die echt wel bij mij past. Ik heb deze gekocht bij Topvintage en het is van het merk Sass & Belle. Ze hebben zulke leuke kersthangers, donuts, een fles Prosecco, een ijstruck. Weer eens wat anders toch?

Handtas kersthanger - 5 favorieten van de week #3

#4 Gember-citroen thee. De laatste tijd maak je mij heel erg blij met verse gemberthee. Vroeger moest ik niets van gember hebben, maar zo zie je maar dat smaak in de loop der jaren kan veranderen (met boerenkool en spruiten zie ik dit niet gebeuren :)). Ik doe drie schijfjes verse gember en een schijfje citroen in mijn thee en drink dit bijna de hele dag door of ik wissel af met pure groene thee.

JackRabbit gember thee e1524940553362 - 5 favorieten van de week #3

#5 Dit prachtige brocante poederdoosje. Ik hou van brocante en dan vooral dit soort mooie producten.

Frans poederdoosje Ponds - 5 favorieten van de week #3

@Copyright: Brocantewebshop

16 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: