5 favorieten van de week
Lifestyle

5 favorieten van de week #27

#1 Mijn verjaardagstaart, gemaakt door mijn moeder. Hij was heerlijk!

Verjaardagstaart - 5 favorieten van de week #27

#2 Mijn verjaardagscadeau. De nieuwe geur van Gabrielle Chanel, “Essence”, zo’n heerlijke geur!

Chanel Gabrielle Essence is een weelderige en zonnige compositie. Essence is als een parfumnectar, een bloemenconcentraat samengesteld rond 4 bloemen: exotische en intense jasmijn, ylang-ylang met stralende fruitige noten, frisse en sprankelende oranjebloesem en romige en intens vrouwelijke tuberoos uit Grasse.
De tuberoos uit Grasse, die wordt beschouwd als de meest betoverende van alle bloemen, is hier nog sterker aanwezig. Ze laat het hele parfum stralen en geeft het een warm en omhullend karakter (bron: ICI Paris XL)

Chanel Gabrielle Essence eau de parfum - 5 favorieten van de week #27

#3 Vorige week, toen we klaar waren op de VT Wonen & Design beurs, maakten mijn man en ik een tussenstop met de trein op Schiphol. Ik vind het sfeertje daar altijd zo leuk. We lunchten bij een tentje en daarna hadden we nog tijd voordat de trein ging. We neusden rond bij Esprit, waar ik deze mantel paste. Staat op mijn verlanglijst 🙂

Esprit wollen camel mantel 546x1024 - 5 favorieten van de week #27

#4 Deze foto deelde ik van de week ook al in mijn artikel over de VT Wonen & Design beurs, maar ik ben helemaal verliefd op de ronde groene fluwelen dozen. Sowieso houd ik van de kleur groen in een interieur. De dozen zijn van Casashop. En wat een leuke winkel is dat! Ik ben zeker van plan om er een keer naar toe te gaan en ik denk niet dat ik met lege handen de winkel zal verlaten 🙂

Woondecoratie - 5 favorieten van de week #27

#5 Avondjes op de bank met een dekentje, thee drinken, een serie of boek/tijdschrift lezen…ik merk nu met de seizoenswisseling, dat ik hier erg veel behoefte aan heb. En ik geef me er ook lekker aan toe!

Gezellig een kopje thee drinken - 5 favorieten van de week #27

Artikelen die deze week zijn verschenen

Inspiratie opdoen op de VT Wonen & Design beurs

Parijse dagdroom #4

Fijn weekend!

12 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: