5 favorieten van de week
Lifestyle

5 favorieten van de week #2

5 favorieten van de week #2

#1 De Velvet Pom Pom slippers voor binnen. Hoe leuk zijn deze! Ik zag ze bij Other Stories. Ook al ben ik in het bezit van heerlijke warm Warmbat pantoffels, vind ik deze ook wel erg leuk voor de afwisseling.

app005prod - 5 favorieten van de week #2

#2 Der Vintage Flaneur is een Duitstalig tijdschrift. De cover sprak me meteen aan. Het tijdschrift staat vol inspirerende artikel op mode, interieur en lifestyle gebied en dan heb ik het nog niet over de fotografie gehad. Ik vond het ook wel weer leuk om in het Duits te lezen, dat was lang geleden 🙂

Der Vintage Flaneur - 5 favorieten van de week #2

#3 Hoe draag je een sweater a la Parisienne? Sweaters zijn mijn favoriet maar hoe draag je ze een beetje stylish? Thuis loop ik het liefst in een wijde sweater maar buiten de deur wil ik het toch wel wat meer netjes hebben.

#4 Gezond en gevarieerd eten vind ik belangrijk. Heel af en toe eet ik de standaard aardappel-groenten en vlees, maar dat gaat me heel snel vervelen als ik eerlijk ben. In dit boekje vind je gezonde en makkelijke weekmenu’s. De ovenschotel was in elk geval een groot succes!

Gezonde weekmenus 1024x1024 - 5 favorieten van de week #2

#5 Ik ben een fan van mode illustraties en soms zit ik er aan te denken, om dit ook te gaan doen, omdat ik tekenen altijd al heel leuk vond.  Mijn inspiratie bron zijn de mode illustraties van Anna Wijnands. Ze maakt echt prachtige  tekeningen!

Wat was jouw favoriet van deze week?

10 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: