5 favorieten van de week
Lifestyle

5 favorieten van de week #17

#1. Tijdens de brocante Klein Frankrijk vorige week, heb ik een heel mooi kaptafeltje op de kop getikt. Ik ben zo blij met deze vondst! Ik ben van plan om deze in een lichtere kleur te verven in een vintage look.

Brocante kaptafel - 5 favorieten van de week #17

#2 Netflixtijd! De laatste tijd spendeer ik meer tijd aan Netflix. Het is voor mij, naast het schrijven en lezen, een ultieme vorm van ontspanning. Mijn aanraders: la Monte, le Foret, Gran Hotel (momenteel bezig met seizoen 2) en le Chalet.

netflix 4011346 640 - 5 favorieten van de week #17

#3 Geitenkaassalade. Van de week maakte ik een geitenkaas salade als avondeten. Dat was echt genieten! De geitenkaas warm ik eventjes op in de oven. Heerlijk!

Geitenkaassalade e1558419329647 - 5 favorieten van de week #17

#4 Pioenrozen. Een van mijn favoriete bloemen is de pioenroos en deze is nu volop verkrijgbaar. Ik verwen mijzelf dus af en toe met een mooi boeketje.

Pioenroos - 5 favorieten van de week #17

#5 Het vooruitzicht dat ik volgende week een aantal vrije dagen heb. Het is alweer maanden geleden, dat ik vrije dagen heb opgenomen. Mijn plannen? Geen idee, ik laat me dit keer niet leiden door een agenda, maar gewoon waar ik zin in heb!

Schrijf essentials e1558511354512 - 5 favorieten van de week #17

Fijn weekend!

8 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: