5 favorieten van de week
Lifestyle

5 favorieten van de week #132

In de rubriek 5 favorieten van de week #132 deel ik favorieten die kunnen variëren van mode, interieur, lifestyle of iets dat ik heb meegemaakt of iets wat mij inspireert en graag met jullie wil delen. Lees je mee?

Mijn 5 favorieten

#1 Boek: Paris in Style – Alois Guinut

The epicentre of classic chic and the home of haute couture, Paris is the capital of elegance. From the iconic luxury of Chanel, Dior and Saint Laurent to the effortless sophistication of the typical Parisienne, the city’s look is replicated the world over. Little Book of Paris Style is the beautifully illustrated guide to the enduring looks, designers and icons that embody the city of light.

Paris Style - 5 favorieten van de week #132

#2 Het artikel van MessyNessyChic over een ‘vergeten’ tijdschrift uit 1920 die een kijkje geeft van de Jazz Age in Parijs. Lees het artikel hier.

Detail vintage pumps jaren 20 - 5 favorieten van de week #132

#3 Op vakantie nam ik de Rituals verfrissende spray mee en sindsdien ben ik een groot fan. Ik spray de heerlijke geur op mijn kussen maar ook om sommige kledingstukken om op te frissen zodat ze niet meteen gewassen hoeven te worden. Vanaf nu gaat deze textielspray ook altijd mee op reis!

Refreshing spray Rituals - 5 favorieten van de week #132

#4 En we blijven even in de geuren. Mijn favoriete geurkaars voor de herfst en winter is er weer. De gingerbread geurkaars van Zara. De geur van versgebakken peperkoek, kaneel en kruiden. Ik kan niet wachten tot de bestelling er is 🙂

Gingerbread geurkaars - 5 favorieten van de week #132

#5 Wandelingen door de herfstbladeren. Hier geniet ik enorm van. De kleuren, de temperatuur die nog zo fijn is. Van mij hoeft het geen winter te worden 🙂

Herfstwandeling - 5 favorieten van de week #132

Deze week op mijn blog

Bewuster in het leven staan: 10 tips voor slow living

Bon weekend!

 

4 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: