5 favorieten van de week
Lifestyle

5 favorieten van de week #130

In de rubriek 5 favorieten van de week #130 deel ik favorieten die kunnen variëren van mode, interieur, lifestyle of iets dat ik heb meegemaakt of iets wat mij inspireert en graag met jullie wil delen. Lees je mee?

Mijn 5 favorieten

#1 Een paar weken geleden bezocht ik een brocantemarkt bij het kasteel in Wijchen. Het was zo leuk om weer eens een brocante te bezoeken. Ik ben heel kritisch als het aankomt op brocante items, maar dit kistje kon ik niet weerstaan. Ik was al een tijdje op zoek naar een kistje waar ik mijn notitieboeken in kan bewaren en dit kistje is daar perfect voor een een blikvanger op de tafel.

Brocante doos - 5 favorieten van de week #130

#2 De temperatuur is nog zo fijn dat we nog geen dikkere jas aan hoeven, maar die tijd komt er wel weer aan. Laatst ontdekte ik in Den Haag de winkel ‘Arket’ waar deze caban op een paspop stond te pronken. Een perfecte jas in een perfecte herfstkleur die je met zoveel outfits kan combineren dat het eigenlijk niet kan ontbreken in je garderobe.

Outfit inspiratie - 5 favorieten van de week #130

#3 Deze maaltijd was geweldig! Ik wist niet dat ik garnaaltjes zo lekker zou gaan vinden. Wil je deze wraps ook maken, dan vind je hier het recept. Bon appetit!

Recept wraps met garnalen - 5 favorieten van de week #130

#4 ZaraHome heeft weer nieuwe geurkaarsen in het assortiment, een daarvan is deze signature candle met plantaardige was en ca. 55 branduren. De aromatische tonen zijn:

Topnoten: eucalyptus, vijg.
Hartnoten: violet, tabaksbloem.
Basisnoten: sandelhout, berk.

Signature kaars 826x1024 - 5 favorieten van de week #130

#5 Ik heb de lavendelstruiken geoogst voordat het ging regenen. Ik heb toch een klein bosje en een grote bosje lavendel kunnen oogsten die ik laat drogen en in een vaas kan zetten. Zo heb ik altijd een beetje Provence in huis.

Lavendel - 5 favorieten van de week #130

Deze week op mijn blog

De plekken in Parijs waar ik graag naar toe ga

Bon weekend!

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: