5 favorieten van de week
Lifestyle

5 favorieten van de week #129

In de rubriek 5 favorieten van de week #129 deel ik favorieten die kunnen variëren van mode, interieur, lifestyle of iets dat ik heb meegemaakt of iets wat mij inspireert en graag met jullie wil delen. Lees je mee?

Mijn 5 favorieten

#1 Zoals jullie wellicht weten, is het kimono jasje/vest een van mijn favoriete kledingstukken, naast de witte blouse. Ik heb een nieuw exemplaar aan mijn verzameling toegevoegd. Dit prachtige kimonojasje is van House of Nilay en is zo mooi tot in de detail ontworpen. Deze ga ik graag dragen als de temperatuur iets gezakt is 🙂

House of Nilay kimono - 5 favorieten van de week #129

9A27D2EB 33D0 41AF B99D 2A81711CBC79 809x1024 - 5 favorieten van de week #129

#2 Ik heb een heel leuk nieuwtje op schrijfgebied. Vanaf nu ben ik een van de contributors van het tijdschrift Cote & Provence. Het is een droom die uitkomt! Klik op de foto om mijn eerste bijdrage te lezen.Artikel CP 553x1024 - 5 favorieten van de week #129

#3 Laatst bezocht ik – sinds tijden – weer een brocante markt. Bij een gezellig kraampje zag ik een map vol met modeprenten. Het bijzondere aan deze modeprenten was, dat er naast de prent, ook het originele stuk stof opgeplakt was waar de jurk van gemaakt is. Deze had ik niet in mijn verzameling! Het interessantste was het verhaal achter de modeprenten. De brocanteur vertelde dat de prenten waren gevonden in een atelier in Parijs door een collega brocanteur. Ik kreeg er meteen inspiratie voor mijn boek bij 🙂 De lijst heb ik bij de kringloop gekocht.

Modeprent - 5 favorieten van de week #129

#4 Zondags ontbijtje. Pancakes met Bon Maman chocoladepasta en frambozen. Het was een goed begin van de dag!

Pancakes met frambozen - 5 favorieten van de week #129

#5 De hortensia struik in onze tuin begint te verkleuren. De blaadjes krijgen al een beetje een herfstgloed, prachtig als de zon erop schijnt. Sommige bloemen knip ik af en zet ze in de vaas om te laten drogen. Heb ik toch bloemen in huis in tijdens deze warme zomerweken.

Hortensia - 5 favorieten van de week #129

Op mijn blog deze week

Zomerse stijltips voor aan de Franse Rivièra

Bon weekend!

4 reacties

  • bychristiana

    Wat enorm tof zeg, dat je nu schrijft voor een tijdschrift. Ik kan me helemaal voorstellen dat het een droom is die uitkomt. Super voor jou! Wauw, wat hebben jouw hortensia’s een mooie kleur, dit lijkt me inderdaad het perfecte moment om ze te laten drogen. Ik had mijn gedroogde hortensia’s mee genomen met de verhuizing. Ik had ze in vazen gestopt in de hoop dat ze niet zouden beschadigen en ze zijn allemaal heel overgekomen. Ik heb ze allemaal mooie plekjes gegeven. Ik heb nu alleen natuurlijk geen hortensia’s meer, ik heb slechte ervaringen met hortensia’s in potten dus op het balkon ga ik ze niet zetten, misschien….ooit als ik weer een tuin heb;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: