5 favorieten van de week
Lifestyle

5 favorieten van de week #128

In de rubriek 5 favorieten van de week #128 deel ik favorieten die kunnen variëren van mode, interieur, lifestyle of iets dat ik heb meegemaakt of iets wat mij inspireert en graag met jullie wil delen. Lees je mee?

Mijn favorieten

#1 Boek: Ontsnap naar de Provence – Jo Thomas

Del en haar man Ollie zijn verhuisd naar een schattig klein dorpje in de Provence. Voorbij zijn hun ruzies, voorbij de zware jaren, vanaf nu gaan ze een zonnige toekomst tegemoet! Tenminste, dat was het plan. Maar het leven loopt nooit zoals je had gepland, of wel? Nog geen zes weken na aankomst staan ze opnieuw de verhuiswagens in te pakken. Tot Del beseft dat in de Provence blijven – zonder Ollie – haar echt gelukkig zou maken. En terwijl Ollie op de terugweg is naar Engeland, moet Del in haar eentje de torenhoge hypotheek van hun vervallen boerderij afbetalen, en dat van de opbrengst van een handjevol lavendelplanten. Hoe krijgt ze dit in godsnaam voor elkaar? Dan komt ze op een lokaal marktje de niet-onaantrekkelijke Fabian tegen, die haar een oud receptenboek verkoopt. Del raakt volledig in de ban van het boek en bakt de ene heerlijkheid na de andere. Zou haar nieuwe passie haar kunnen helpen om eindelijk het verleden los te laten en een nieuw begin te maken?

Ontsnap naar de Provence - 5 favorieten van de week #128

#2 We gingen een dagje genieten aan het strand in Noordwijk, daar komen we graag. Het was helemaal niet zo druk. We hebben een strandwandeling gemaakt, door de winkelstraat geslenterd en genoten van de sfeer van de strandclubs. ‘s Avonds dineerden we op het strand. Een dag met een gouden randje.

Noordwijk aan Zee - 5 favorieten van de week #128

#3 De laatste tijd ben ik verzot op flammkuchen. Als we ergens gaan lunchen en het gerecht staat op de kaart, dan kies ik meestal de flammkuchen met zalm. Van de week hebben we het zelf gemaakt. Flammkuchen met geitenkaas, courgette en ui. Dit was echt genieten en zo klaar!

Flammkuchen geitenkaas spinazie - 5 favorieten van de week #128

#4 Veel ontspannen momenten in onze tuin. Ik heb een leesflow te pakken en ik ben bezig met mijn boek, die ik nu grotendeels in de tuin schrijf.

Zomertuin - 5 favorieten van de week #128

#5 Het interieur van beachclub Witsand in Noordwijk vind ik prachtig.  Het is ooke en van mijn favoriete beachclubs in Noordwijk. Ik hou van een beachvibe in interieurs. Het geeft een vakantiegevoel door de lichte kleuren en natuurlijk materiaal gebruik en je kunt er zoveel kanten mee op. Mooi vind ik het contrast met de gestreepte bank en de het kleed.

Het leuke is dat deze beachclub ook een eigen meubellijn heeft. Informatie daarover kun je hier vinden.

Beachclub Witsand Noordwijk 1024x683 - 5 favorieten van de week #128

Deze week op dit blog

De oude binnenstad van Alicante ontdekken

Bon weekend!

 

 

8 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: