5 favorieten van de week
Lifestyle

5 favorieten van de week #126

In de rubriek 5 favorieten van de week #126 deel ik favorieten die kunnen variëren van mode, interieur, lifestyle of iets dat ik heb meegemaakt of iets wat mij inspireert, zodat ik jullie weer kan inspireren.  Lees je mee?

Mijn 5 favorieten

#1 Dit kimonojasje (SisselEdelbo) staat al een tijdje op mijn wensenlijstje. Zoals jullie wellicht merken, heb ik een grote voorliefde voor kimonojasjes en vestjes. Komende maandag ga ik hier dieper op in 🙂

Kimono SisselEdelbo - 5 favorieten van de week #126

#2 Boek: Nonchalant – Martine Hoogschagen

Lynda Schipper gaat voor een jaar in een klein vissersdorpje aan de Atlantische kust in Frankrijk wonen. Ze wil voor haar foodblog recepten verzamelen van gerechten die Fransen thuis doordeweeks eten. Lekker snel en simpel. Maar ze rekende er niet op dat ze met haar Nederlandse directheid en haar stadse mentaliteit op het Franse platteland een beetje in de problemen zou komen. Franse mannen blijken zich ook heel anders te gedragen dan ze verwacht had. En dan zijn er nog de ongemakken die het wonen op het Franse platteland met zich meebrengt… Gaat Lynda het wel redden en komt het goed met haar blog?

Nonchalant - 5 favorieten van de week #126

Nonchalant is losjes gebaseerd op de ervaringen van de auteur na vijftien jaar wonen en werken (B&B) in Frankrijk. Martine Hoogschagen woont samen met haar man Hemko Bruinsel sinds 2006 in Beauvoir-sur-Mer in Frankrijk. Ze hebben een B&B en een paar vakantiehuizen op 800 meter van de Atlantische Oceaan (aupassagedugois.fr). Nonchalant is deel één uit de Zorgeloos-serie. Drie luchtige verhalen die zich afspelen in een vissersdorp in Frankrijk aan de Atlantische kust. Er zijn steeds andere hoofdpersonen en geen cliffhangers aan het einde van elk verhaal.

#3 In dit hoekje van de tuin stond eerst een BBQ die we hebben vervangen door een nieuwe die nu op het boventerras staat. Dit mooie hoekje heb ik meteen omgetoverd tot loungehoek omdat je hier als eerste de zon hebt in de ochtend en een mooi uitzicht op water en groen. Een echte chillplek dus!

Loungehoek tuin - 5 favorieten van de week #126
Stoel: Wehkamp/Buitenkleed: Tuinwereld

#4 Laatst was ik een middag in Breda en ontdekte ik de Veemarktstraat, een zijstraat van de Grote Markt, met mooie winkels. Een van deze winkels, Yaya mode, heeft een prachtige entree. Die stoel had ik best mee willen nemen als ik er thuis plek voor had gehad 🙂

Interieur winkel - 5 favorieten van de week #126

#5 Zomaar een kiekje van de eettafel. Verse citroenen en het koffietafelboek van Chanel waar regelmatig in blader. Hele fijne inspiratie.

Zomers plaatje - 5 favorieten van de week #126

Artikel van de week

4 Tips om een schrijfritueel te creeren

Bon weekend!

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: