Favoriet
Lifestyle

5 favorieten van de week #125

In de rubriek 5 favorieten van de week #125 deel ik favorieten die kunnen variëren van mode, interieur, lifestyle of iets dat ik heb meegemaakt of iets wat mij inspireert, zodat ik jullie weer kan inspireren.  Lees je mee?

5 favorieten van Darina

#1 Mijn vakantie deze week. We waren (en zijn nu nog) op Texel en dat heeft me heel veel goed gedaan. Dit eerste halfjaar van dit jaar was een rollercoaster op een aantal gebieden. Laat ik zo zeggen, dat ik een hoop over na te denken heb (gehad) en ik nog niet precies weet welke kant het op zal gaan, maar dit weekje rust in de natuur heeft me wel de ogen geopend. En daar ben ik al heel blij om omdat het me verder brengt naar wat ik uiteindelijk wil. En verandering van omgeving is altijd goed om de dingen anders te gaan zien.

0C4BEC8A A325 497A 8B21 F77167AB35F1 768x1024 - 5 favorieten van de week #125

#2 Voor in de tuin ben ik nog op zoek naar een loungestoel.  Deze leuke loungestoel van Jysk staat op dit moment op mijn verlanglijstje.

Loungestoel Edderup naturel Jysk - 5 favorieten van de week #125

#3 Een van mijn kledingitems die je veelvuldig terugziet in mijn kledingkast, is een kimono vest of jasje. Ik vind dit zo’n veelzijdig mode item. Je kunt een kimono netjes dragen, als jas/vest of casual. Ik heb er inmiddels wel een aantal, maar laatst zag ik deze zwarte kimono vest bij Shoeby en is perfect voor de zomer, want het vest is gemaakt van een dunner materiaal. Misschien zou je niet meteen kiezen voor zwart in je zomergarderobe, maar zwart matcht heel mooi met wit of een knalkleur als fuchsia  en dat geeft toch een mooie zomerse look. Ook perfect voor over je bikini of badpak met een leuk slippertje erbij.

Zomer kimono - 5 favorieten van de week #125

#4 Boek: Bubbel-trilogie – de Prosecco dagboeken door Ruud van Gessel

Liefde en prosecco tegen de achtergrond van de prachtige Veneto. Helena, een vrouw van in de dertig met een kinderwens, is na het beëindigen van haar relatie afgereisd naar Italië. Als de hippe influencer Wineonheels reist ze langs diverse wijnboeren om haar miljoenen volgers wereldwijd verslag te doen van de beste prosecco. Haar liefde voor wijn is net zo groot als haar passie voor de mannen die deze wijnen maken. Voor één man wordt ze gewaarschuwd: Alberico Brunatoni, die in de streek “Il prosecco dittatore del mondo” wordt genoemd, de prosecco-dictator. Hij wordt gehaat om zijn onbuigzame, trotse karakter en benijd om zijn goed verkopende prosecco. Na zijn echtscheiding heeft Brunatoni vrouwen uit zijn leven gebannen. Wanneer Wineonheels op zijn pad komt om kritische vragen te stellen over zijn controversiële manier van wijnoogsten, kruisen de twee de degens.

Ruud van Gessel - 5 favorieten van de week #125

Deel 2 uit de Bubbel-trilogie: de Champagne dagboeken is inmiddels ook verschenen.

#5 Een zomers plaatje uit mijn keuken. Momenteel ben ik verzot op citroenen waar ik een drankje mee maak van citroensap, munt en water (plat of bruisend). Een heerlijk verkoelend drankje en weer eens wat anders dan gewoon water. De schaal heb ik 18 jaar geleden in Turkije gekocht.

Citroenen - 5 favorieten van de week #125

Op mijn blog deze week

5 boeken die ik met plezier gelezen heb #1

Bon weekend!

 

8 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: