Favoriet
Lifestyle

5 favorieten van de week #123

In de rubriek 5 favorieten van de week #123 deel ik favorieten die kunnen variëren van mode, interieur, lifestyle of iets dat ik heb meegemaakt of iets wat mij inspireert, zodat ik jullie weer kan inspireren.  Lees je mee?

Mijn 5 favorieten van deze week

#1 Vorige week zondag maakten we sinds lange tijd weer eens een boswandeling. Het was een heerlijke dag, niet te warm en de zon scheen en ik werd er zo ontspannen van, dat we na de wandeling besloten om door te rijden naar Baarle -Nassau om te lunchen in de zon. Een dag met een gouden randje.

Mastbos - 5 favorieten van de week #123

Lunchen in Baarle Nassau - 5 favorieten van de week #123

#2 Boek: Italie voor altijd – Nicky Pellegrino

Italie voor altijd - 5 favorieten van de week #123

Sarah-Jane besluit haar nieuwe vrijheid, zonder vriend en zonder baan, te vieren door naar Italië te reizen. Als haar auto de geest geeft, komt garagehouder Riccardo haar te hulp… Sarah-Jane is wel klaar met de liefde, nadat haar vorige relatie nou niet bepaald een succes was. In een opwelling besluit ze koud en nat Engeland te verruilen voor Italië, het land waar haar vader vandaan komt. Als haar auto stukgaat in het bergdorpje Montenello, komt garagehouder Riccardo haar te hulp. Assunta is ervan overtuigd dat de liefde aan haar voorbijgegaan is. Ze leeft een rustig leven in haar geliefde Montenello, en ze is niet ongelukkig. Maar als ze Sarah-Jane ontmoet, is dat het begin van een vriendschap die hun levens zal veranderen. Want echte vrienden zullen je altijd vertellen: het is nooit te laat voor de liefde!

Dit boek verschijnt 3 mei a.s.

#3 De fotoreportages van ZaraHome vind ik altijd zo mooi en inspirerend, zo ook de reportage ‘Tuscany Villa. Je waant je in een prachtige villa midden in de Toscaanse heuvels, zonnige dagen, een terras met een grote tafel vol heerlijke gerechten en de geuren van tijm en rozemarijn die je zintuigen doet prikkelen…

Toscaans huis - 5 favorieten van de week #123

#4 Deze streepjestrui (C&A) is van een heel fijn en zacht materiaal en oogt heel chic. Maar ik draag deze op een jeans of een pantalon met sneakers.

Streepjestrui outfit 1024x819 - 5 favorieten van de week #123

#5 Netflix serie l’Agence, seizoen 2. O, wat vind ik het jammer dat er altijd maar een paar afleveringen zijn van deze serie waarin een Parijse makelaarsfamilie (vader, moeder en vier zoons) de meest prachtige huizen mogen verkopen en waar je als kijker bij weg kan dromen… Heb jij deze serie al gezien?

Interieur inspiratie Parijs appartement 1024x540 - 5 favorieten van de week #123

 

Deze week verschenen

Tips om Parijs te bezoeken in de lente

Journal de Mode #14

Bon weekend!

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: