Favoriet
Lifestyle

5 favorieten van de week #122

Het is nu bijna drie weken geleden dat ik mijn laatste blogpost plaatste. Ik had behoefte aan een blog time out en ik heb daar geen deadline aan gegeven. Even wist ik niet meer hoe ik verder wilde met dit blog en of ik uberhaupt nog wel een blog wilde hebben. Ik blog nu bijna zes jaar, altijd met veel plezier. Mijn blog is begonnen als achtergrond voor het boek dat ik aan het schrijven ben. Over Parijs, mooie plaatsjes in Zuid-Frankrijk en later kwam daar interieur en lifestyle bij. Ook om mijzelf uit te dagen en natuurlijk ook om jullie te inspireren.

Hoe nu verder? Ik ga door met bloggen, want ik mis het toch wel! Maar minder frequent. Vanaf nu zal er elke maandag en vrijdag een blog online komen. Over Parijs, lifestyle/interieur en over schrijven. Want dat is wat ik het liefste doe!

Tijd voor de rubriek 5 favorieten van de week #122 waarin ik mijn favorieten deel die kunnen variëren van mode, interieur, lifestyle of iets dat ik heb meegemaakt of iets wat mij inspireert.  Lees je mee?

Mijn 5 favorieten

#1 Rozen maken mij altijd blij! Ik ben nog steeds zo blij dat we achter de bank een sidetable hebben. Een paar maanden geleden hebben we de tv kast verzaagd en de twee delen achter de bank geplaatst, zodat we hier decoratie op kwijt kunnen. Een zeer geslaagd project als je  het mij vraagt, want ik vind het leuk om deze plek steeds te veranderen.

Rozen interieur - 5 favorieten van de week #122

#2 Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer? Ik heb uren doorgebracht in de tuin, lekker lezen en genieten van de zon. Daardoor kreeg ik ook weer nieuwe inspiratie voor mijn tweede boek en dit blog en heb ik heel veel foto’s gemaakt.

thumbnail IMG 8384 - 5 favorieten van de week #122

#3 Nog meer kiekjes uit de tuin: de olijftakken komen van onze pas gesnoeide olijfbomen. Ze geven een mooi mediterraans tintje aan onze tuintafel. En ik heb alweer heimwee naar die mooie blauwe luchten 🙂

Olijfboomtak decoratie - 5 favorieten van de week #122

#4 Al heel lang op mijn modewensenlijstje: een kimono jasje uit de nieuwe collectie van Shoeby. Talloze modellen heb ik aangehad, maar het was het net niet. Of het maakte me dik, of het stond gewoon niet! Maar eindelijk heb ik er een gevonden die flatteert. Nu weer die temperatuur omhoog zodat ik deze kan dragen! En de kimono inspireerde mij meteen om weer eens een moodboard te maken.

Kimono style - 5 favorieten van de week #122

#5 Een boek waar ik naar uitkijk is ‘de Jasmijnvilla’  van Elena Conrad

De jasmijnvilla 667x1024 - 5 favorieten van de week #122

Giulia krijgt verrassend nieuws uit Italië: ze erft de prachtige geel geverfde villa inclusief jasmijn- en olijfboomgaard van haar Italiaanse grootvader. Dus vertrekt ze meteen naar de Ligurische kust, de plek waar haar moeder is opgegroeid en waar ze al snel wordt betoverd door de ongelofelijke schoonheid van het gebied. Maar de buren wantrouwen de buitenlandse erfgename. Alleen leeftijdsgenoot Marco verwelkomt haar vriendelijk. Langzamerhand komt Giulia erachter dat er meer aan de hand is rondom de villa op een klif boven de zee. Want waarom heeft haar moeder destijds het contact met haar familie verbroken? Waarom zijn de Italianen zo afstandelijk? En vooral: moet ze de villa verkopen of wordt dit haar nieuwe thuis?

Bon weekend!

10 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: