Favoriet
Lifestyle

5 favorieten van de week #121

In de rubriek 5 favorieten van de week #121 deel ik favorieten die kunnen variëren van mode, interieur, lifestyle of iets dat ik heb meegemaakt of iets wat mij inspireert, zodat ik jullie weer kan inspireren.  Lees je mee?

Mijn 5 favorieten

#1 Een paar weken geleden liet ik een mooie kimono zien in mijn 5 favorieten van de week. Ik bestelde de kimono, maar toen ik deze aanhad, werd ik er niet enthousiast van. Het model stond me niet. Jammer! Maar gelukkig heb ik weer een ander jasje gevonden dat ik een nieuwe kans ga geven. Een korter model en vrolijk met de bloemen. En om iets meer taille te creeren, wil ik er een dunne riem bij dragen.

Kort jasje KingLouie - 5 favorieten van de week #121

 

#2 We genoten van een zelfgemaakte spaghetti bolognese volgens dit recept. Alleen de basilicum was ik vergeten. Ik heb meer gemaakt, dat doe ik altijd, zodat ik nog een portie voor in de vriezer heb.

Spaghetti bolognese homemade - 5 favorieten van de week #121

#3 In mijn lunchpauze trakteerde ik me op een amandelcroissant. In het zonnetje heb ik hier zo van genoten. Nu moet ik wel mijn wandelroute aanpassen, anders loop ik te vaak langs deze bakker 🙂

Amandelcroissant - 5 favorieten van de week #121

#4 De tafel staat vol bloemen momenteel. En nee, ik ben niet jarig, maar ik had wel iets leuks te vieren. Binnenkort lezen jullie daar meer over op mijn blog.

Boeket bloemen - 5 favorieten van de week #121

Vrolijk boeket bloemen - 5 favorieten van de week #121

#5 Ik ben verzot op olijfbomen en deze kon ik niet laten staan toen ik in het tuincentrum was. De teller staat op vier. Twee grotere, twee kleinere. Ik heb sowieso tuinplannen. We willen de borders aanpakken en de grotere olijfbomen in de vaste grond gaan zetten. Zo fijn dat het beter weer wordt, om lekker in de tuin bezig te zijn.

Olijfboom - 5 favorieten van de week #121

Artikelen die deze week zijn verschenen

Droomhuis in de Provence

Journal de Mode #12

Bon weekend!

4 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: