Favoriet
Lifestyle

5 favorieten van de week #120

In de rubriek 5 favorieten van de week #120 deel ik favorieten die kunnen variëren van mode, interieur, lifestyle of iets dat ik heb meegemaakt of iets wat mij inspireert, zodat ik jullie weer kan inspireren.  Lees je mee?

Mijn 5 favorieten

#1 De nieuwe lentecollectie van Sezane, ik word er helemaal vrolijk van! Bloemen, pastelkleuren, de lente ontwaakt in Parijs en in de kledingkast! Als ik eind april in Parijs ben, ga ik zeker eens snuffelen in deze mooie boutique. Hier kun je het lookbook van deze mooie collectie bewonderen.

Sezane Paris mon amour - 5 favorieten van de week #120
De ingang van de Sezane boutique in Parijs

#2  Zo nu en dan breng ik kleine veranderingen aan in ons interieur. Ik vind het leuk als een interieur dynamisch is en het door kleine veranderingen soms heel anders oogt. Vorige week liet ik al onze nieuwe lamp zien. Omdat ik het krukje een nieuwe plek moest geven, heb ik gekozen voor onderstaande optie. Het houten krukje staat nu in mijn schrijfatelier. Ik vind dit een heel gezellig zithoekje geworden.

Hoekje stylen - 5 favorieten van de week #120

Voor

Hoekje stylen met accessoires - 5 favorieten van de week #120

Na

#3 Laatst genoten wij van een heerlijk nieuw recept van Weight Watchers: geroosterde kalkoenfilet met broccoli en een ahornsiroop-mosterdsaus. We hebben hier erg van genoten, vooral de aspergebroccoli is voor ons een nieuwe en hele smakelijke ontdekking.

Weight watchers recept met kalkoen en broccoli - 5 favorieten van de week #120

#4 Vorige week brachten we een bezoekje aan Loods5, een van mijn favorieten interieurwinkels. Ik vind het altijd leuk om te zien hoe ze bepaalde thema’s creeeren, zoals onderstaande, waar ik me helemaal in kon vinden: ‘diner dansant’. Zo haal je Parijs in huis 🙂

Diner Dansant interieur thema - 5 favorieten van de week #120

#5 En ik haalde een beetje Parijs in huis om de Cereal City Guide Paris aan te schaffen. Leuke tips en prachtige fotografie. Een mooi boek waar ik zeker nog vaker in zal bladeren.

Cereal City Guide Paris - 5 favorieten van de week #120

Artikelen die deze week zijn verschenen

Mijn vakantie in het Melia Hotel in Alicante

Journal de Mode #11

Bon weekend!

 

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: