Favoriet
Lifestyle

5 favorieten van de week #119

In de rubriek 5 favorieten van de week #119 deel ik favorieten die kunnen variëren van mode, interieur, lifestyle of iets dat ik heb meegemaakt of iets wat mij inspireert, zodat ik jullie weer kan inspireren.  Lees je mee?

Mijn 5 favorieten

#1 Blouses zijn een modefavoriet van mij. Het liefst draag ik een witte blouse of een blauw-wit gestreepte variant, zoals deze van Selected Femme. Voor de afwisseling heb ik gekozen voor een V-hals in plaats van knopen. De blouse valt ook ruimer, wat ik prettig vind, zeker in de zomer. Dan draag ik ze graag naar het strand.

Blauw wit gestreepte blouse - 5 favorieten van de week #119

#2 We hebben onze vakanties geboekt voor dit jaar! Wat voelde dat weer fijn, ook al heb ik in mijn achterhoofd, dat er een kans bestaat, dat het niet door kan gaan, maar daar gaan we natuurlijk niet van uit. Eind april vind je ons vier dagen in Parijs! In juni genieten we van de zee en natuur op Texel en in september gaan we flaneren aan de Cote d’Azur en Alicante. Heb er zo’n zin in!

Vakantie bestemmingen 1024x819 - 5 favorieten van de week #119

#3 Al een tijdje zinde ik op een verandering in de woonkamer en dan met name het hoekje met de kruk waarop de lamp stond. Op een of andere manier wilde ik hier een verandering in aanbrengen. En dat resulteerde vorige week zaterdag naar de lampenwinkel waar we een prachtig exemplaar op de kop tikte. Het hoekje is nu veel mooier en strakker en het past perfect bij de landelijke-moderne stijl die we in ons interieur hanteren.

We hebben nog een verandering op de planning staan, maar dat zie je vanzelf op mijn blog verschijnen!

Landelijke lamp - 5 favorieten van de week #119

Voor

Vloerlamp zwart - 5 favorieten van de week #119

Na

#4 Zoals je misschien gemerkt hebt, als je mijn blog al langer volgt, is dat ik een voorliefde heb voor vazen en potten. Deze pot (Sissy Boy) staat dan ook hoog op mijn verlanglijst om straks, als het beter weer wordt, op de tuintafel te zetten met decoratieve takken erin.

Pot Sissy Boy - 5 favorieten van de week #119
@Sissy-Boy

#5 En ook geurkaarsen zijn een grote favoriet. Mijn oog viel op de geur ‘Poetic Mind’ (de naam alleen al!) van ZaraHome.

Poetic Mind geurkaars 826x1024 - 5 favorieten van de week #119
@ZaraHome

 Een harmonieuze combinatie van houtachtige tonen, citroenschil en zachte magnolia.

Artikelen die deze week zijn verschenen

Straat in Parijs | Rue des Martyrs

Gastblog | Musee Yves Saint-Laurent

 

Bon weekend!

14 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: