5 favorieten van de week #98
Lifestyle

5 favorieten van de week #117

In de rubriek 5 favorieten van de week #117 deel ik favorieten die kunnen variëren van mode, interieur, lifestyle of iets dat ik heb meegemaakt of iets wat mij inspireert, zodat ik jullie weer kan inspireren.  Lees je mee?

Mijn 5 favorieten

#1 Een van mijn modefavoriet, naast de witte blouses en sneakers, is het kimono jasje. Al weken struin ik het internet of voor een mooi exemplaar. En eindelijk heb ik er een gevonden die voor mij gewoon helemaal perfect is.

Jacquard Kimono 576x1024 - 5 favorieten van de week #117

Hoe ik dit jasje ga dragen? Met een skinny broek, shirt en sneakers. En als de temperaturen gaan stijgen, dan vind ik een leuke loafer eronder ook heel leuk staan.

#2 Boek: Dit gun ik iedereen! – Jos Arts

Jos Arts Dit gun ik iedereen 300x430 1 - 5 favorieten van de week #117

Wat gebeurt er als je na een lange en intensieve loopbaan alles loslaat, huis en haard verlaat en zonder enig doel naar het Katharenland in Zuid-Frankrijk vertrekt? Jos Arts deed het. In dit boek neemt hij je mee op zijn Reis van de Held die vooral een innerlijke ontdekkingsreis blijkt te zijn. Open en eerlijk deelt hij zijn ervaringen, gevoelens en inzichten. Tenslotte ontdekt hij weer zijn bezieling, en keert vrij plotseling naar Nederland terug. Daar wacht hem een nieuwe uitdaging. Ben jij op zoek naar vrijheid, avontuur of wil je je leven een nieuwe wending geven? Wil je geïnspireerd raken door een man die uit zijn comfort-zone stapt en daarvoor rijkelijk beloond wordt. Of ben je geboeid door de magie in het leven waar toeval niet lijkt te bestaan? Dan is dit boek voor jou geschreven (Frankrijkboeken.nl)

#3 Met die grauwe januari maand was ik wel toe aan wat zon en kocht ik een bosje mimosa om het huis en mijn humeur op te fleuren. Mimosa brengt me ook even naar Zuid-Frankrijk, waar deze struik de Cote d’Azur geel kleurt tussen januari en eind maart. Er is zelfs een mimosaroute van 130 kilometer. Vorig jaar schreef ik er een artikel over: de gele pracht aan de Cote d’Azur.

Mimosa - 5 favorieten van de week #117

#4 Recept: Tomatenpilav met kruidige kip

Wederom een heerlijk en gezond gerecht dat je snel op tafel hebt staan.

Tomatenpilav met kruidige kip 1 - 5 favorieten van de week #117

#5 Ik ben dol op notitieboekjes en draag er altijd een bij me voor het geval dat ik inspiratie krijg. Laatst kwam ik deze leuke schriftjes tegen bij de Hema en ik kon het niet laten om ze niet te kopen. Voor de quotes op de kaft vind ik erg inspirerend.

Schriftjes - 5 favorieten van de week #117

Op dit blog deze week

Het dromen-en doelenboek, een leidraad om dromen en doelen te bereiken

Journal de Mode #9

 

Bon weekend!

10 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: