Favoriet
Lifestyle

5 favorieten van de week #116

In de rubriek 5 favorieten van de week #116 deel ik favorieten die kunnen variëren van mode, interieur, lifestyle of iets dat ik heb meegemaakt of iets wat mij inspireert, zodat ik jullie weer kan inspireren.  Lees je mee?

Mijn 5 favorieten

#1 Deze sneakers stonden al heel lang op mijn ‘mode wensenlijstje’: sneakers van Veja. Ik zie deze sneakers bij veel Parisiennes en omdat ik best lastige voet heb, wist ik niet of ik mijn vertrouwde Gabors een keer kon inruilen, maar het tegendeel bleek. De sneakers zitten fantastisch!

Veja campo sneakers - 5 favorieten van de week #116

#2 Als ik in mijn schrijfatelier zit en het avondzonnetje komt door de ramen, kan ik daar erg van genieten. Het geeft een mooie sfeer aan deze plek.

Avondzon - 5 favorieten van de week #116

#3 Boek: Het geheime leven van schrijvers – Guillaume Musso

Ooit kondigde de beroemde auteur Nathan Fawles het einde van zijn schrijverscarrière aan en trok hij zich terug op Beaumont, een wild en verlaten eiland voor de Franse zuidkust. Twintig jaar later arriveert de jonge Zwitserse journaliste Mathilde Monney, vastbesloten om Nathans geheimen te ontrafelen. Diezelfde dag wordt een lichaam gevonden en sluit de politie het eiland af van de buitenwereld. Er volgt een gevaarlijke confrontatie tussen Mathilde en Nathan, waarin verhulde waarheden botsen met regelrechte leugens, en Nathan zijn ware geheimen moet prijsgeven… Een onvergetelijk boek en een fascinerende literaire puzzel, die zijn duivelse randje toont wanneer de auteur het laatste puzzelstukje op zijn plaats legt. (bron: Frankrijkboeken.nl)

Guillaume Musso Het geheime leven van schrijvers 300x461 1 - 5 favorieten van de week #116

#4 Echt een klassieker voor in je garderobe, deze marine trui met knopen (la Redoute).

Gestreepte marine trui met knopen - 5 favorieten van de week #116

#5 Ik ben dol op gezonde en simpele gerechten. Een groot succes van de snelle risotto met spinazie en tomaat. Gezond, lekker en snel klaar!

Snelle risotto met spinazie en tomaat - 5 favorieten van de week #116

Gastblog

Op het blog van Iris, Verrassend Wonen, schreef ik een gastblog 9x keer de leukste Patisserie adressen van Parijs. Dus mocht je naar Parijs gaan en zoete trek hebben, check dan deze heerlijke adressen.

Bon weekend!

19 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: