Favoriet
Lifestyle

5 favorieten van de week #115

In de rubriek 5 favorieten van de week #115 deel ik favorieten die kunnen variëren van mode, interieur, lifestyle of iets dat ik heb meegemaakt of iets wat mij inspireert, zodat ik jullie weer kan inspireren.  Lees je mee?

Mijn 5 favorieten

#1 Op nieuwjaarsdag ruimen wij altijd alle kerstspullen op en zet ik verse bloemen neer. Ik krijg dan altijd zin in voorjaar, alleen moeten we daar nog wel even op wachten.

Bloemen - 5 favorieten van de week #115

#2 Dit lees ik op dit moment: Een Italiaanse droom – Catharine Mangan

Niamh laat het regenachtige Ierland, inclusief haar verraderlijke ex en burgerlijke ouders, achter zich en gooit het roer radicaal om. Ze begint een koffiebar, soon to be wijnbar – ze kan namelijk helemaal geen koffie zetten – op de meest pittoreske plek van Italië. Ze geniet van haar nieuwe leven vol zon, zee en heerlijke lunches, én van het gezelschap van de knappe verhuurder van de bar. Maar dan komt ze in zwaar weer. Door geldproblemen en een familietragedie moet ze weer naar Ierland vertrekken. Is dit het einde van haar Italiaanse droom? Of kunnen haar nieuwe vrienden haar helpen terug te keren naar la bella Italia? Blauwe luchten, heerlijk eten en Aperol Spritz: welkom in De Italiaanse droom!

De Italiaanse droom 666x1024 - 5 favorieten van de week #115

#3 Het is eigenlijk een favoriet van de week tussen kerst en nieuwjaar. Een week waarin ik vrij had genomen om naar Texel te gaan. Door de lockdown besloten we deze vakantie te annuleren. In eerste instantie zag ik het niet zo zitten om de hele week thuis te zitten. Wat ging ik doen? En zouden de muren niet op me afkomen? Ik kan zeggen dat het een fijne week was. Een week waarin ik tot rust kwam, niets aan ‘moeten’ deed en ‘go with the flow’ ging. Zo kwam ik tot een aantal inzichten en heb ik het gevoel dat ik nu veel meer aankan en ook wat ik wil skippen en wat ik wil behouden. En dat is me heel wat waard na afgelopen twee jaar!

Zen moment - 5 favorieten van de week #115

#4 Ik heb genoten van het Engelse artikel9 French -Inspired Resolutions to adopt this year.’ waar ik me helemaal in kan vinden. Meer lezen, genieten van een koffie in een cafe (na de lockdown dan :)), naar de film gaan, een goede gezichtsverzorging etc. Een leuk en inspirerend artikel om te lezen. Wat ik nu best mis, is dus die koffie in een cafe. Ik deed dit regelmatig. Even zitten, geen telefoon of boek, maar genieten van de koffie en de dingen die om mij heen gebeuren. Ik kreeg hier ook altijd veel inspiratie door en een deel van mijn boek, heb ik ook in een cafe geschreven.

Cafe Beaugrenelle koffie drinken - 5 favorieten van de week #115

#5 Ik ben gek op alles wat met interieur te maken heeft en ik ben online vaak naar inspiratie aan het zoeken. Vaak appartementen in Parijs, zoals dit appartement met showroom.

Appartementen Parijs  e1565091841934 - 5 favorieten van de week #115

Artikelen die deze week zijn verschenen

Als ik aan Parijs denk, dan…

Journal de Mode #6

Bon weekend!

16 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: