5 favorieten van de week #98
Lifestyle

5 favorieten van de week #114

In de rubriek 5 favorieten van de week #114 deel ik favorieten die kunnen variëren van mode, interieur, lifestyle of iets dat ik heb meegemaakt of iets wat mij inspireert, zodat ik jullie weer kan inspireren.  Lees je mee?

Mijn 5 favorieten

#1 Mijn moeder heeft dit prachtige kerststukje gemaakt, compleet met verlichting. Deze heeft een prominent plekje op tafel gekregen.

Zelfgemaakt kerststukje - 5 favorieten van de week #114

#2 Jaren geleden waren de Uggs laarzen erg in trek en heb ik deze ook gedragen. Heerlijk warm, maar wel een lomp model. Gelukkig heeft Ugg een nieuw model uitgebracht, de Ugg Classic Sugar laarsjes. Conclusie? Ze zitten heerlijk en zijn warm en ook heel stijlvol!

Ugg Classic Sugar 1024x539 - 5 favorieten van de week #114

#3 Al een tijdje wilden we een kleine verandering aanbrengen in de keuken. Deze etagere is erg leuk, maar neemt best veel plek in beslag. We vonden een geweldig wandrek met marmeren plankjes. Daarop hebben we schaaltjes gezet waar we fruit en groenten in bewaren. We zijn helemaal blij met het resultaat!

Etagere - 5 favorieten van de week #114

Voor

Wandrek keuken marmer - 5 favorieten van de week #114

Na

#4 Twee weken geleden zetten we de kerstboom neer en versierden we de woonkamer. Tot vorige week donderdagavond….pats boem! Geen verlichte kerstboom meer. De volgende dag heb ik de boom leeggehaald en kochten we nieuwe lichtjes. En eerlijk? Ik vind deze veel mooier (en warmer!) dan die we al hadden.

Kerstboom - 5 favorieten van de week #114

Elk jaar koop ik wel een nieuwe kersthanger. Dit jaar zijn het er twee geworden. De parfumfles (Xenos) en de Eiffeltoren (Hema), kunnen echt niet ontbreken in onze boom.

Kersthangers 1024x512 - 5 favorieten van de week #114

#5 Nog meer kerst! Ik vond het leuk om een kerstboeket te maken met de rode kerstrozen en wat dennentakken. Simpel, maar mooi, dat is de insteek van de kerstversiering dit jaar.

Kerstbloemen - 5 favorieten van de week #114

Artikel dat deze week is verschenen

9 mooie baretjes voor een Franse touch aan je outfit

Bon weekend!

8 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: